Italdesign Supercar
Utrip mesta · mobilno

Oblikovalsko podjetje Italdesign že skoraj pet desetletij pomaga avtomobilskim znamkam pri izdelavi avtomobilov. Tokrat so ga izdelali sami. Italdesign Supercar je križanec stila in zmogljivosti z nastavki Lamborghinija, ki bo plenil pozornost na avtomobilskem salonu v Ženevi. Na voljo bo v zelo omejeni količini.

Legendarno oblikovalsko podjetje Italdesign je izdelalo svoje prvo vozilo pod lastno blagovno znamko. Superšportnik Italdesign Supercar s podpisom znamke Italdesign Automobili Special bo na voljo v zelo omejeni količini. Izdelali bodo namreč zgolj pet primerkov.

PREBERITE ŠE: Za zbiratelje: Aston Martin Vantage Red Bull Racing Edition

Vozilo je zgrajeni na modularni platformi, ki kombinira peresno lahke materiale, kot sta aluminij in ogljikova vlakna, pod pokrovom pa ”agresivnež” čuva 5,2-litrski motor V10, ki si ga deli z modeloma Lamborghini Huracan in Audi R8. To pomeni, da je vpregel 602 konja, čeprav tega podatka Italijani še niso izdali. Zato pa obljubljajo pospeške od 0 do 100 km/h v 3,2 sekunde in končno hitrost 330 km/h.


Električno kolo MOAR MOAR – zložljivo e-kolo, dovolj močno, da vleče SUV-ja Yugo Američan spuljuval Yuga! Je Yugo res najslabši avtomobil vseh časov? Range Rover Velar Range Rover Velar – avantgardni športni terenec Aston Martin Vantage Red Bull Racing Edition Za zbiratelje: Aston Martin Vantage Red Bull Racing Edition · · · ·