Italijanske babice, ki imajo boljši stil kot ti (mi).
V zraku · buzz buzz

Milano že od nekdaj velja za center mode, a verjetno nam nikoli ne bi na misel prišlo, da tudi dame v zelo poznih letih tako pozorno skrbijo za svoj slog, ki je celo boljši kot pri mlajših ženskah.

Besedo glamur vedno povezujemo z mlajšimi osebami, a nam je popularni Instagram profil Sciuraglam odprl oči in pokazal, da so lahko tudi starejše ženske urejene, sledijo modi in postavljajo trende.

Instagram profil vodi študent dentalne medicine z juga Italije, ki je v intervjuju za Teen Vogue povedal, da so fotografije gospa, ki so na njegovem profilu objavljene, njegove. Ne želi biti znan, zato svojo identiteto prikriva. Želi, da so dame na njegovem profilu v ospredju. Od tod tudi ime Sciuraglam kot sinonim za bogate italijanske ženske.

Nepričakovano se je začel ukvarjati s fotografiranjem modnih babic. Prvič jih je fotografiral leta 2016, v tem času pa je osvojil srca 128 tisoč ljudi. A niso te babice zakon?

View this post on Instagram

Anna Wintour chi?

A post shared by @ sciuraglam on

Rad nosiš črno barvo: tako te vidijo drugi ljudje! Rad nosiš črno barvo: tako te vidijo drugi ljudje! Jestival_WebRes-3 Jestival okusov in umetnosti 2018 KissesOnTheGo Imel bi kužka, a si neodločen? Te ilustracije ti bodo dale namig! 1993: Johnny Depp Kateri igralec je bil glavni zapeljivec tistega leta, ko ste se rodili? · · ·