Sčetke in medzobne ščetke Curaprox za uspešen boj zoper bolezni zob in dlesni.
Utrip mesta · zdravje & lepota

Morda se vam zdi, da je za preprečevanje bolezni zob in dlesni najbolj pomembna uporaba zobne ščetke, a tudi v primeru, ko uporabimo ščetko z več tisoč izjemno tankimi ščetinami, ta očisti le 70 odstotkov površine zob. Preostalih 30 bo učinkovito očistila le ustrezno izbrana medzobna ščetka. Zato vam predlagamo, da si omislite junaški par SUPERDUO, zobno ščetko Curaprox CS 5460 in ultrafino medzobno ščetko CPS primes, in ubili boste dve muhi na en mah.

Za preprečevanje bolezni zob in dlesni uporaba tudi še tako dobre zobne ščetke ni dovolj. Vsak Batman namreč potrebuje svojega Robina, in od zobne ščetke je ta Robin medzobna ščetka. Ta naj ima izjemno tanko, a čvrsto žično jedro in dolge, tanke in prožne ščetine. To pa je v bistvu definicija medzobne ščetke serije Curaprox CPS prime.

V kombinaciji s ščetko CS 5460 ultra soft sta idealen SUPERDUO, ki poskrbi, da so zobje popolnoma čisti. Z uporabo obeh pripomočkov smo namreč lahko prepričani, da smo naredili vse, kar je v naši moči, da bi učinkovito in varno preprečili pojav še vedno vseprisotnih parodontalnih obolenj.

PREBERITE ŠE: Zobna ščetka, s katero ne moremo lagati zobozdravniku

Izdelek SUPERDUO, ki je novost na naših prodajnih policah, združuje zobno ščetko CS 5460, tri velikosti medzobnih ščetk CPS prime in držalo za medzobne ščetke s pokrovčkom.

Rdečilo za ustnice Milano Red Shine Nagradna igra: Deborah rdečilo za ustnice Milano Red Shine The Skarp - brivnik za 21. stoletje The Skarp: ta prvi laserski brivnik na svetu je prihodnost ženskega in moškega britja Gladba stopala Trda koža na stopalih?! Poceni trik iz kuhinje za popolnoma gladka stopala! Kako varno odstraniti klopa? Kako varno odstraniti klopa? ·