PicMonkey Collage
V zraku · buzz buzz

Včasih si otroci želijo res vsemogoče oblike in motive na torti, ki so lahko tudi precej zahtevni, če nismo ravno najbolj spretni v okraševanju tort. S tem se hitro naučimo lekcije, da je delo slaščičarja vse prej kot enostavno. Poglejte si naš izbor zabavnih ponesrečenih rojstnodnevnih tort.

Različni modeli pekačev za torte, kalupi, jedilne barve, ogromno knjig in neskončno število DIY video posnetkov na YouTubu, a še vedno premalo spretnosti za dekoracijo popolne torte. Ko na sliki izgleda vse tako preprosto, v praksi pa se pod našimi rokami izkaže za polom. A torte so lahko prav tako zelo okusne, čeprav videzu ni ravno najboljši.

V galeriji si oglejte fotografije rojstnodnevnih tort, ki vas bodo do dobra nasmejale.

Zabavne ponesrečene torte.Odpri galerijo
PicMonkey Collage Najbogatejši slavni pari leta 2015 Znane blagovne znamke in njihova čudaška originalna imena. Znane blagovne znamke, ki so imele prvotno čudaška imena Kako ljudje po svetu izgovarjajo nekatere najbolj znane znamke? Kako ljudje po svetu izgovarjajo znane blagovne znamke? Bližnjice na tipkovnici, ki jih želite poznati 50 bližnjic na tipkovnici, ki vam bo spremenilo življenje in prihranilo čas [osX in Win] · ·