Radiant_Orchid_PANTONE_2014_Color_of_the_Year_02_gallery
V zraku · buzz buzz

Pantone je pred dnevi razglasil barvo leta 2014: Radiant Orchid, ki bo tako zamenjala esmeraldno zeleno, ki je kraljevala v letošnjem letu.

Odločitev je pospremila izjava direktorice Pantone Color Institute®, Leatrice Eiseman, ki pojasnjuje: “Če je barva leta 2013 PANTONE 17-5641 Emerald služila kot simbol rasti, prenove in blaginje, Radiant Orchid presega barvno kolesje in intrigira oko in zaneti iskro domišljije. Radiant Orchid spodbuja razširjeno kreativnost in originalnost, kar je dandanes v družbi vedno bolj cenjeno.”
V modi je nosljiva za moške in ženske, videli smo jo že na modnih pistah revij za pomlad poletje 2014, sedaj pa se počasi seli tudi na rdeče preproge. Tako pričakujemo, da se bo širok razpon odtenkov razlival po ženski in moški garderobi in modnih dodatkih skozi celo prihodnje leto.

Zakorakala bo tudi na področje lepote in kozmetične industrije, saj poživi kožo in deluje bolj energično. Tako hladni kot topli toni ponujajo mnoge izrazite kombinacije, ki ustrezajo mnogim tipom las, oči in kože. Skozi odprta vrata bo vstopila v interier in s svojo navzočnostjo poskrbela za živahne akcente. Poleg tega se lepo dopolnjuje z olivno zeleno pa tudi temnejšimi zelenimi odtenki, s turkizno in svetlo rumenimi odtenki. Prav tako se dobro razume z bolj nevtralnimi toni, kot so siva, bež in zemeljskimi toni.

Capture Utrinki iz epskega popotovanja po svetu Fotografije, ki so zaznamovale letošnje leto 2013 Untitled-1 Ljubezen v različnih jezikih lego Novoletni okraski iz Lego kock · ·