Okrasne lučke za brado
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · zdravje & lepota

Še pred nekaj leti med izdelki za brado ne bi pričakovali bleščic in božičnih okraskov, danes nas tudi praznične lučke ne morejo več presenetiti. Vsi moški, ki prisegate na košate brade, lahko po novem svojo brado okrasite prav z okrasnimi lučkami.

Če bi radi za božično-novoletne praznike eksperimentirali s svojo košato brado in želite doseči edinstven videz, potem so praznične lučka za brado prava rešitev za vas. Vse odkar je košata brada ponovno v modi, moški z njo tako ali drugače eksperimentirajo. Pred dvema letoma se je v decembrskem času pojavil trend okraševanja brad z bleščicami in božično-novoletnimi okraski, East Village E20 pa želi letos moškim brade okrasiti z okrasnimi lučkami.

PREBERITE ŠE: Božično-novoletni okraski za brado

Žal lučk (še ni) mogoče naročiti prek spleta, okraševaje bo namreč potekalo zgolj 11. decembra 2016 na londonskem božičnem sejmu East Village Christmas Maker Market, verjamemo pa, da bo kateri od ponudnikov za nego moškega hitro pograbil idejo in že drugo leto bi bil to med hipsterji lahko najbolj vroč trend v času božično-novoletnih praznikov.

Galerija – okrasitev brade s prazničnimi lučkami:

Okrasne lučke za bradoOdpri galerijo

attractive-beautiful-beautiful-eyes-1767415 Čarobna ura obstaja: v tem delu dneva je največja možnost, da tvoje dekle doživi orgazem shutterstock_519051829 Donald Trump osebnost leta 2016 po izboru revije Time Najboljše fotografije National Geographic 2016 Najboljše fotografije 2016 po izboru revije National Geographic Prepiri Moški razkrili, zaradi kakšnih malenkosti so se nanje razjezila dekleta · · · · ·