iziPhone je tako droben, da ga lahko pospravite v še tako majhno torbico ali denarnico
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

V času, ko pametni telefoni obvladujejo naša življenja in nam trgajo dragocene trenutke z najdražjimi, če jih ne znamo pospraviti v kot in odmisliti, je telefon, kot je iziPhone, dobrodošla (nadomestna) sprememba. Pravzaprav inovacija, ki se vrača v preteklost. K tistemu, kar je telefon v osnovi bil – sredstvo, da lahko pokličemo in smo dosegljivi.

IziPhone je nov telefon na slovenskem trgu, ki resda ni pametni telefon, a je to zdaleč od njegovega namena. Namenjen je le temu, da ostajate z njim dosegljivi in lahko pokličete, ko to potrebujete, hkrati pa vam omogoča povratek v mirno življenje, kot smo ga poznali nekoč. Če se svojemu pametnemu telefonu ne želite odreči, lahko iziPhone uporabljate takrat, ko imate čas zase in za svoje najdražje, brez motenj, ki jih s seboj prinaša splet.

Manj podatkov za več življenja

Telefon iziPhone je po funkcijah in zmogljivostih preprosta GSM-naprava, namenjena le osnovni mobilni komunikaciji. Z njim lahko telefonirate, pošiljate SMS-sporočila, poslušate radio, nastavite bujenje in ga uporabljate kot ‘rezervni’ telefon velikega pametnega ‘brata’. Z njim bodo na romantičnem zmenku, na plaži, v naravi ali v družinskem času manjše skušnjave, da vas zanese na splet ali da vam neprestano brnijo opozorila aplikacij. Prav pride tudi, ko ste v prostorski stiski ali ko se bojite, da bi telefon lahko izgubili. Na primer, ko se odpravite s prijatelji na žur pozno v noč. Vseeno pa z njim ostajate dostopni za nujne klice.

Preprosta uporabniška izkušnja tudi za otroke in starejše ljudi

Ker ne omogoča prenosa podatkov in s tem nevarnosti njihove zlorabe in ker ima tudi nizko stopnjo sevanja, je iziPhone primeren telefon za otroke. Z veseljem ga bodo uporabljali tudi starejši ljudje, saj je po funkcijah in uporabi preprost, ter vsi tisti, ki potrebujete (še) en majhen telefon. Podarite ga sebi ali tistim, ki potrebujejo resnično, ne virtualne sreče.


Mobilni telefon Nokia 150 Nokia 150 – dobra stara Nokia v novi embalaži augu_9999_38 Enkrat v letu odložite svoj pametni telefon in uresničite najlepše trenutke Mobilna aplikacija Google PhotoScan Aplikacija Google PhotoScan: ko pametni telefon postane skener honor-drstrange-imageandphone-01 Honor navdušuje tudi na filmskem platnu: Doktor Strange · ·