ive-spent-a-month-in-hawaii-photographing-stunning-waves-and-surfers-5__880
V zraku · buzz buzz

Športni fotograf AJ Messier je na Havajih posnel izjemne črno-bele fotografije srfarjev, ki jahajo impozantne valove. Po ogledu teh fotografij bo tudi vas zagrabilo, da greste to poletje na tečaj deskanja na valovih in se v prihodnosti odpravite krotit havajske valove.

Havaji so srfarski raj, zato ni čudno, da se je tja po srfarske fotografije odpravil tudi fotograf AJ Messier, ki Havajev ni zapuščal razočaran. Njegova spominska kartica je bila namreč polna izjemnih črno-belih fotografij srfarjev, ki krotijo impozantne valove. V slabem mesecu jih je posnel več kot 20 tisoč, a ker vseh ne moremo objaviti, smo izbrali le najboljše.

PREBERITE ŠE: Tla, ki dihajo! Fenomen na italijanski obali!

Večina posnetkov prihaja iz predela Pe’ahi, kjer greš, kot pravijo, v vodo kot človek, iz nje pa se vrneš kot legenda. Ne verjamete? Preverite fotografije!

Surfanje na havajskih valovihOdpri galerijo
Premik ure na poletni čas Premik ure 2016: kdaj premaknemo uro na poletni čas? Črno-bele fotografije spremenjene v barvne Zgodovina v barvah: obarvane znamenite črno-bele fotografije Ne brazilski gozd, Cadimare so pljuča sveta! Tla, ki dihajo! Fenomen na italijanski obali! Psi v vlogi pobiralcev žogic Psi kot pobiralci žogic na teniškem turnirju ·