6
V zraku · buzz buzz

71 letni upokojenc iz Banja Luke je svojega starega hrošča znamke volkswagen preoblekel v pravo mobilno skulpturo in s svojo idejo in izgledom avtomobila pritegnil pozornost v domačen kraju in z bliskovito hitrostjo tudi na spletnem omrežju.

71 letni upokojeni Mojmir Bojić iz Bosne je svojega hrošča znamke volkswagen preoblekel v zanimivo leseno mobilno skulpturo. Zunanjost hrošča je ročno oblekel v 50.000 ploščic iz hrastovega lesa. Skoraj vsako podrobnost popolnega delujočega avtomobila, od brisalcev, stranskih ogledal do pnevmatik, je oblekel v rjave, ročno narejene hrastove ploščice in zato oporabil 23 različnih ločenih postopkov. Navdušen oboževalec svojega hrošča je za delo porabil več kot dve leti.


Examine it! Essen Motorshow 2013 | Drive it! by DW_English

Več fotografij lesenega mogotca si oglejte v galeriji

Odpri galerijo
Foto: Shota Tsukamoto Darcy je najbolj priljubljena ježka na Instagramu PicMonkey Collage.jpg Štiriletna Mayhem je s svojimi kreacijami iz papirja navdušila tudi Vogue cover-krokodili Krokodili v neverjetnem počasnem video posnetku Foto: Oleg Oprisco Nadarjeni fotograf Oleg Oprisco prisega na analogno in zavrača umetno