Razlike med psi in mački
V zraku · buzz buzz

Za pse in mačke je značilno, da na človeka delujejo psihoterapevtsko, a način, kako to dosegajo, je povsem drugačen. Medtem ko je lastnik za psa vse, za mačke tega ne bi mogli dejati. Izrazi na obrazu hišnih ljubljenčkov preden in potem, ko so jih lastniki pohvalili, je lep primer, kako različno svoje lastnike smatrajo psi in mački. Je vaš pes/mačka ista, ko izrečete magično besedo?

Tako kot se spremeni izraz na obrazu človeka, ko ga nekdo pohvali ali mu reče kaj lepega,  velja za naše hišne ljubljenčke. Predvsem psi imajo izjemno radi, če jih njihovi lastniki pohvalijo, saj želijo ugajati. Mačke se v nasprotju s psi vedejo precej bolj arogantno do svojih lastnikov, kajti med tem, ko je za psa lastnik bog, so za mačke njihovi lastniki ‘sužnji’ in same igrajo boginje.

PREBERITE ŠE: Fotografije čudovitih lisic, v katere se boste zaljubili!

Še bolj kot besede to dokazujejo spodnje fotografije, ki primerjajo izraz na obrazu živali pred in po tem, ko jih lastnik pohvali. Medtem ko psi ob magični besedi ‘priden’ začnejo skoraj skakati od veselje, mačke to kaj dosti ne gane.

Galerija – kaj se zgodi, ko lastnik izreče magične besede?

Razlike med psi in mačkiOdpri galerijo
Skylar Brandt Druga plat baleta – čutni portreti baletk v zasebnosti njihovega doma Before-Midnight-2 9 ‘pravil’ za vroče dolgoletno razmerje, ki jih mora poznati vsak par Peter Kogler in njegovi psihedelični vzorci Prostori, ki povzročajo vrtoglavico in se poigravajo s čuti Hollywood je postal Hollyweed. Napis Hollywood spremenili v Hollyweed · · ·