Izvirna poročna vabila
V zraku · buzz buzz

Oglejte si najizvirnejša poročna vabila, ki jih preprosto ne morete zavrniti! Vsaka poroka se začne s poročnim vabilom. Kljub pojavu številnih novih oblik komunikacije še vedno ostajajo najbolj priljubljena v pisni obliki. A medtem ko se drugi zadovoljijo z nekaj verzi ali poetičnim besedilom na lično potiskanemu papirju, drugi vklopijo domišljijo in ustvarijo domiselna poročna vabila, ki si jih bodo povabljenci zapomnili za zmeraj. Iščete idejo za poročno vabilo? Navdih? V nadaljevanju si oglejte najizvirnejša poročna vabila.

Iščete navdih za poročno vabilo? Imate polno glavo idej in se ne znate odločiti. Nehajte izgubljati živce in se sprehodite skozi fotogalerijo, v kateri predstavljamo najbolj izvirna poročna vabila. Pozabite na prežvečena poročna vabila in izdelajte edinstvenega, takšnega, ki ga bodo povabljenci hranili še dolgo.

PREBERITE ŠE: Prva poroka med človekom in pametnim telefonom

Kot boste spoznali, je lahko poročno vabilo precej več kot le ličen papir, primerna pisava, prave barve in elegantna ovojnica, kot to veleva dolgoletna tradicija. Izstopite iz množice s tem, da izdelate edinstveno poročno vabilo, vabilo z osebnostjo. Zakaj je tako pomembno, da je poročno vabilo posebno. Ker daje gostom prvi namig, kakšno poroko lahko pričakujejo. In to lahko prevaga jeziček na tehtnici, ko se odločajo, ali udeležbo potrditi ali se opravičiti. Nimate idej za vabilo? Nič ne de, so jih imeli že drugi en kup in to odličnih, ki so vam lahko v navdih.

Izvirna poročna vabila, ki jih je nemogoče zavrniti!

Izvirna poročna vabilaOdpri galerijo
Babice grafitarke Pozor, babice s sprejem! Babice grafitarke, ki rušijo stereotipe o starih ljudeh! Pozor, idioti na delu! Pozor, idioti na delu! Poredno, a nevarno: 6 krajev, kjer poleti ni pameto seksati Poredno, a nevarno: 6 krajev, kjer poleti ni pametno seksati Zvezdniki, ki kažejo sredinca Zvezdniški sredinci – zvezdniki, ki kažejo sredince · ·