Jahta Mazu 82 (Foto: mazuyachts.com)
Utrip mesta · mobilno

Mazu 82 je elegantna jahta in ena večjih odprtih motornih jaht na tržišču. Ponaša se z “neskončnimi” zunanjimi površinami in pa notranjim udobjem, ki vam bo dalo občutek, da ste na superjahti!

Mazujeva nova jahta 82, privlačna mešanica superjahte in motornega čolna, ponuja najboljše iz obeh svetov!

Notranjost približno 24 metrov dolge jahte je prostorna in zračna, z bivalnim prostorom, kuhinjo, glavno suito in dvema kabinama za goste, ki jim pripadajo lastne kopalnice.

Palubna kabina je v obliki rastlinjaka, pred njo je večja in večnamenska terasa in pa terasaste stopnice z vgrajenimi sedeži, ki vodijo do vode. Jahto sicer poganjajo trije motorji Volvo Penta, njen karbonski trup pa lahko križari s hitrostjo do 40 vozlov.

Galerija: Jahta Mazu 82

Jahta Mazu 82 (Foto: mazuyachts.com)Odpri galerijo
ebussy-modulaire-elektrische-auto-elektrische-camper-electric-brands copy eBussy: električno modularno vozilo, ki se lahko spremeni v vsaj 10 različnih vozil Maserati Ghibli Hybrid Maserati Ghibli Hybrid: prvi elektrificiran Maserati v 105-letni zgodovini “trizobe” znamke Mercedes Benz AMG GT Black Series Mercedes Benz AMG GT Black Series – zloglasna črna serija ERA09872-Edit-3 Alia Evtol: kaj če letalniki ne bi potrebovali steze, letališča, goriva?