Jahta Sinot Nature – luksuz s konceptom
Utrip mesta · mobilno

Svet jaht je poln dih jemajočih plovil, o katerih velika večina lahko samo sanja ali pa jih v obliki koledarja obesi na svojo steno. Zdaj nas bo Sinot, nizozemski proizvajalec luksuznih jaht, osupnil s svojo novo kreacijo, ki so jo poimenovali “Nature”. Prvi (ali celo drugi) vtis je, da se je težko odločiti, ali je to jahta ali kar luksuzni hotel na vodi.

Sinot “Nature”, ki v dolžino meri kar 120 metrov, v širino pa 15,40 metra, je konceptualno plovilo z bujnim notranjim vrtom s posebno klimatsko tehnologijo in observatorijem z 900 m² površine na krovu, s katerega lahko uživate v izjemnem razgledu na odprto morje. Snovalci so namreč želeli človeku približati morje in s takšnim konceptom jim je očitno uspelo.

Jahta je opremljena tudi z dvema od tal do stropa steklenima stenama, ki bosta stik z morjem samo še okrepili. “Nature” ima luksuzni VIP-prostor, SPA, telovadnico in bazen. Sprejme 50 članov posadke in 18 gostov, ki se bodo lahko namestili v 8 sob(anah).

Plovilo bodo konec septembra predstavili na Yacht Showu v Monaku. Luksuz, ni kaj.

Galerija: Jahta Sinot Nature – luksuz s konceptom

Jahta Sinot Nature – luksuz s konceptomOdpri galerijo

Aspark Owl Aspark Owl: električni superšportnik, za katerega niti niste vedeli, da obstaja 1000-500-citymagazine-cover Orangework Lennson 3C: najbolj kul avtodom ta hip Renault Symbioz je del vašega doma. Renault Symbioz je del vašega doma Shelby Ford Raptor Baja Shelby Ford Raptor Baja je prava terenska zverina · · ·