Japonke Kusa
Utrip mesta · moda

Radi hodite bosi po travi? Potem so japonke Kusa kot nalašč za vas. Japonke Kusa namreč niso običajne japonke. Z njimi imate občutek, da hodite bosi po travi. Izdelane so iz umetne trave naravnega videza in so mednarodni hit, kmalu pa pridejo tudi v Slovenijo.

Zadnji dnevi kličejo po poletni obutvi, zaradi česar je marsikdo že pomislil na japonke in z njih obrisal prah. Imate radi občutek bosih nog na travi? Potem so japonke Kusa kot naročene za vas, saj med nošenjem ta občutek ustvarjajo, kjerkoli že ste, tudi v mestu, ko hodite po razbeljenem asfaltu. V njih je kakovost prepoznal tudi svetovno znani pustolovec Bear Grylls, prihajajo pa iz Avstralije. Izdelane so iz umetne trave, ki pa daje videz prave (zato vam je ni treba kositi). Podplat je izdelan iz penastega trpežnega materiala Syn-Turf, ki zagotavlja mehkobo in peresno lahkost.

PREBERITE ŠE: Native Apollo Moc XL – superge te pomladi!

Če bi torej imeli radi to poletje (in pomlad, če bo tako vroče) občutek, da ves čas hodite po travi, in bili še bolj povezani z naravo, so japonke Kusa, ki zagotavljajo udobje za prste in pete, kot nalašč za vas. Vložki so oblikovani v loku stopala, da imate občutek bose hoje, poleg tega lahko črtate vse bolečine, ki nastopijo, ko stopite na kaj ostrega. Na voljo je šest modelov. Prihajajo v črni, rumeni, modri, oranžni, roza in zeleni barvi s prozornimi trakovi ter rožico med prsti. V Sloveniji bodo naprodaj že kaj kmalu, že zdaj pa jih lahko prednaročite. Zanje boste morali odšteti 34,90 evra.

Japonke KusaOdpri galerijo
Beyoncé x Topshop s kolekcijo športnih oblačil Ivy Park Beyoncé x Topshop – kolekcija športnih oblačil Ivy Park Superge Native Apollo Moc XL Native Apollo Moc XL – superge te pomladi! Puloverji Movinun Movinun: slovenska etična, trajnostna in ročno izdelana oblačila Ročna ura Lunar Watch Lunar Watch – ročna ura iz kamna z Lune