A-collection-of-old-materials-Ive-re-purposed-into-artwork6__880
V zraku · buzz buzz

Stare stvari, ki na videz delujejo zelo neuporabno in bi jih običajno želeli zavreči, lahko s kančkom kreativnosti dobijo nov, edinstven pomen. To je dokazala tudi avstralska umetnica Jarryn Dower, ki staremu materialu vdihne novo življenje.

Dower pravi, da je na njeno umetniško delo imelo velik vpliv dejstvo, da je odrasla ob avstralskem morju, kjer je črpala navdih iz plaže in na splošno iz deskarske kulture, ki je kot vemo, v Avstraliji precej izrazita. Z zbiranjem starih desk je začela razvijati svoj umetniški stil, ki se je sčasoma tako razvil, da je klasično slikarsko platno lahko za vedno zamenjala z recikliranimi surfarskimi deskami. Sedaj je svojo umetniško raznolikost razširila tudi na nekatere druge predmete, ki pa še vedno izražajo njeno ljubeznen do morja.

V galeriji si oglejte zavržene predmete, ki jih je Jarryn Dower spremenila v umetniška dela.

Umetniška dela Jarryn Dower iz recikliranih predmetov.Odpri galerijo
Belgijski Antwerpen je bogatejši za pas za pešce, ki med hojo uporabljajo pametni telefon. Pas za pešce, ki med hojo pošiljajo tekstovna sporočila Outdoor portrait of young hippie woman 10 sprememb življenjskih navad za trideseta, ki ti omogočijo vseživljenjski uspeh PicMonkey Collage Donna Stevens, Idiot Box: brezizrazni portreti otrok, ki gledajo televizijo Brade Hollywooda. Najboljše brade Hollywooda · ·