shutterstock_231834526
V zraku · odnosi

Ljubosumje je ena najbolj zoprnih reči v odnosu med moškim in žensko! Ampak kaj če je za ljubosumje krivo njegovo astrološko znamenje?

Verjamete ali ne – zvezde lahko vplivajo na marsikaj. In splošno znano je, da so določena astrološka znamenja lažje nagnjena k ljubosumju. Če slednje izvira iz samopodobe in drugih faktorjev obstaja velika verjetnost, da vaš partner za njegovo nagnjenost k ljubusumju ni v celoti kriv sam.

5 astroloških znakov, ki so najbolj ljubosumni:

Oven

Oven ne mara zaprtih in skrivnostnih oseb. To mu daje občutek negotovosti in nezaupanja, kar pa lahko vodi do obsesivnega ljubosumja.

Lev

Levom ljubosumje ni tujo. Znajo biti zelo nečimrni in težko prenašajo, da so postavljeni na stranski tir. Nihče nima pravice, da zasenči njihovo visočanstvo.

Škorpijon

Škorpijoni težko nadzorujejo svojo ljubosumnost. To je ena prevladujočih karakteristik. Čeprav imajo večino stvari pod nadzorom, se ljubosumje rado izmuzne.

Strelec

Čeprav je to znamenje samo nagnjeno k izpadom in občasnim avanturam, je zelo ljubosumno. Drugim podobnih stvari ne tolerira, sam pa svoje vedenje vedno opravičuje.

Ribi

Pri ribah je stalen in intenziven občutek ljubosumja. V strahu, da bi bili zapuščeni, se lahko spremenijo v pravega tajnega agenta.

the beat goes on sonny and cher Luxury 13 Enchanting Facts About Moonstruck Temeljne resnice in modrosti o partnerstvu, ki vam jih starši niso priučili sweet-ice-cream-photography-40hKlFYAOeg-unsplash 3 vprašanja, ki jih postavi moški pripravljen za poroko cover-kdo-sedi-pre-vami Psihološki test: kdo sedi pred vami? shutterstock_1127678003 Največje 3 napake zaradi katerih razpade največ dobrih razmerji! ·