gallery-10
Utrip mesta · dom

Poleg jame je taborišče najbolj prastara oblika doma, ki za razliko od kamnite različice še danes služi podobnemu namenu. Pravzaprav je šotor močno razširil svojo dejavnost in je danes priljubljen celo na obljudenih glasbenih festivalih kot so Metalcamp, Rock Otočec, Schengenfest, ipd. A čeravno je star kot zemlja, to ne pomeni, da nima prostora za izboljšave. Eno, B-and-Bee, so iznašli belgijski oblikovalci.

B-and-Bee ne sledil klasični šotorski postavitvi, saj se širi prej v višino kot širino, prostor pa je nekakšna mešanica kolibe in šotora v obliki velikanskega satovja. Še dobro, da niso čebele tako velike kot ljudje, sicer bi ta zatočišča hitro zamenjale za satje.

PREBERITE ŠE: Eko Adrenalinček plac: prvi slovenski turistično-avanturistični center v Evropi

Da pa je povezava med čebeljim svetom in B-and-Beejem več kot zgolj v obliki, priča podatek, da gre produkt za med, saj je tovrstni platneno-leseni ‘hostel’ takoj postal iskana roba številnih festivalov.

Zakonska postelja naj bi poskrbela za pošten počitek, lesena konstrukcija pa za varnost in imunost na vsa opotekanja in nič kaj graciozne s hlapi podprte gibe.

Odpri galerijo
stage_interactive_shelf_spell_03 Polica The Stage, skrivno shajališče vaših elektronskih naprav, ki potrebujejo polnjenje COVER The Body, stol, ki vam bo vedno kot ulit Foto: notjustchairs “Your position” – prilagodljiva delovna površina za dom ali pisarno COVER Živobarvna magnetna tarča za ključe Bower · · · · · ·