Eddie Hall in Arnold Schwarzenegger.
V zraku · buzz buzz

Eddie Hall velja za najmočnejšega človeka na svetu saj je pred očmi Arnolda Schwarzeneggerja na dogodku imenovanem “Arnolds Classic Australia” dvignil 462 kilogramov in s tem postavil svetovni rekord v dvigu uteži (t.i. ”deadlift”), s čimer je letvico dvignil še za kilogram više, medtem, ko je Gubernatorjev osebni rekord presegel za 136 kilogramov. Pa bi zmagal v boju ena na ena s Hafthorjem Juliusom Björnssonom, ki je nedavno popravil en drug, kar 1000 let star rekord?

Britanec Eddie Hall je dvignil 426 kilogramov in za kilogram zrušil svetovni rekord v dvigu uteži. Je najmočnejši človek na svetu?

Bi bil kos Vršacu, Gregorju Cleganeu iz Igre prestolov, ki svojo neverjetno moč izkazuje tudi v resničnem življenju kot Hafthor Julius Björnsson? Februarja 2015 je namreč zrušil 1000 let star rekord na tekmovanju za najmočnejšega Vikinga, s čimer je zmagal tudi na izločilnem turnirju za najmočnejšega človeka na svetu. Dvignil je 640 kilogramov težko deblo in prehodil pet korakov, rekord še iz ”pamtiveka” pa je znašal tri.

PREBERITE ŠE: 7 ekstremnih športov za katere še niste slišali

Če bi ju postavili v ring, kdo bi izšel kot zares najmočnejši človek na svetu?

Člana žirije Anže Herbst in Aljoša Bagola sta čestitala zmagovalcu. Slovenec preoblekel slavni zeliščni liker Ujemajoči se tatuji Ujemajoči se tatuji parov, ki verjamejo v večno ljubezen Japonska umetnost - Yuken Teruya Japonska umetnost: Izrezovanje dreves iz časopisov Cheetah Platt in Rhiann Woodyard potujeta po svetu. Par, ki potuje po svetu se namerava poročiti na šestih kontinentih