Nessie
V zraku · buzz buzz

S pošastjo Nessie je tako kot z neznanimi letečimi predmeti. Večina fotografij le-teh je nejasnih, tudi danes, in to kljub odličnim fotoaparatom, ki jih imamo, zato jih je treba jemati z rezervo. Kljub temu pridno napajajo našo domišljijo o možnosti obstoja Nezemljanov. Podobno je s pošastjo iz škotskega jezera Loch Ness, ki sicer velja za izmišljeno bitje in je z Big footom in jetijem ena izmed najbolj znanih enigem na področju kriptozoologije, to je biološke vede o doslej še nedokazanem obstoju živalskih vrst. Zdaj pa smo morda dobili prvi trden dokaz, da Nessie ni mit. Je ta fotografija dokaz, da morska pošast Nessie zares obstaja?

Je ta fotografija dokaz, da pošast Nessie zares obstaja? Na škotsko jezero Lock Ness derejo turisti, da bi videli legendarno jezersko pošast Nessie. Do zdaj smo bili priča številnim večinoma nejasnim fotografijam (najbolj poznana podoba Nessie je iz leta 1934, ki pa se je pozneje izkazala za neresnično, sicer pa naštejemo kar 1081 ‘videnj’ ljudi), ki so namigovale na obstoj pošasti in napajale človeško domišljijo (in škotski turizem).

Zdaj pa s Škotskega prihaja prvi zares jasen posnetek morebitne Nessie. V objekti jo je med lovom jelena ujel 59-letni Američan Ian Bremner, ki pa je domnevno Nessie opazil šele med pregledovanjem fotografij doma.

PREBERITE ŠE: Tako bi bile videti živali, če bi imele oči tam kot ljudje

“Običajno sem nekoliko skeptičen in mislim, da je to pač zadeva za turiste, a tokrat sem začel verjeti, da dejansko nekaj obstaja. Ko sem jo videl na svojem zaslonu, sem si rekel – kaj za vraga pa je to? Včasih vidiš stvari, čeprav veš, da tam ni ničesar,” je fotografijo pospremil Bremner. Anakonde pač ne živijo na Škotskem, mar ne.


Vrsta pred blagajno Katero vrsto pred blagajno izbrati, da boste najhitreje na vrsti? Živali s smešno pozicijo oči. Tako bi bile videti živali, če bi imele oči tam kot ljudje Fotografiranje Eifflovega stolpa ponoči je brez dovoljenja nezakonito. Fotografiranje Eifflovega stolpa v nočnem času je kaznivo dejanje! Petdeset odtenkov teme je največkrat ogledan napovednik vseh časov. Petdeset odtenkov teme, največkrat ogledan napovednik vseh časov! · ·