Tina Maze - Zlata lisica 2017
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · šport

Tina Maze se od aktivne športne kariere poslavlja na mariborskem Pohorju, kjer bo naredila še zadnje tekmovalne zavoje. Zlata lisica se zdi pravi kraj za zaključek sanjske kariere. Do veleslaloma nas loči le še dober teden, Tina pa je na družbenem omrežju objavila fotografijo, ki namiguje na to, kakšen bo dres, ki ga bo nosila na svoji poslovilni tekmi.

Je to dres, ki ga bo Tina Maze nosila na Zlati lisici? Na svojem Facebook in Twitter profilu je Tina objavila fotografijo dresa, v katerem trenira in bi lahko bil dres, ki ga bo nosila tudi na svoji zadnji tekmi v karieri.

PREBERITE ŠE: Zlata lisica 2017 – poslovilna tekma Tine Maze

Dres močno spominja na tistega, ki ga je nosila v sezoni 2014/15, na njem pa vidimo verze skladbe My Way Paula Anke, ki jo je v stratosfero slave ponesel Frank Sinatra – ”And now, the end is near … and so I face the final curtain”.


Tega zrel moški nikoli ne bi naredil ... Tega zrel moški nikoli ne bi naredil … Optična prevara z nogami Šest deklet in samo pet parov nog. Kaj se dogaja na tej fotografiji??? Teslin avtopilot predvidi nesrečo Teslin avtopilot predvidi prometno nesrečo, še preden se ta zgodi, in s tem reši življenje vozniku BeFunky Collage Kakršna mama, takšna hči: čudovite fotografije mamic in hčera · · · · ·