Gibraltar Skywalk
Utrip mesta · arhitektura

Nihče se ne more upreti krasnemu razgledu na okolico. Med najlepše razgledne točke na svetu lahko po novem uvrstimo tudi vrh v najjužnejšem delu Evrope, ki že nestrpno pričakuje, da ga obiščete.

Gibraltar Skywalk, nova atrakcija gibraltarskega naravnega rezervata, se ponaša z razgledom, ob katerem boste ostali brez besed. Izjemno razgledno točko so zasnovali pri oblikovalskem studiu Arc Designs. Nahaja se na lokaciji, ki je bila med drugo svetovno vojno namenjena vojaškemu oporišču.

Najdemo jo lahko v neposredni bližini topniške baterije O’Hara, ki velja za najvišjo točko apnenčastega monolita Gibraltarske skale. Obiskovalci se bodo sprehodili po 2,5-metrov širokem hodniku, ki ponuja čudovit 360-stopinjski razgled na Evropo, Afriko, Sredozemlje in Atlantski ocean.

Galerija – Gibraltar Skywalk

Gibraltar SkywalkOdpri galerijo
Pristaniški bazen Aarhus Mestni bazen na Danskem, vreden zavidanja Shining Hand Ranch. Ta hiša je videti normalno, dokler ne stopiš v notranjost in vidiš, zakaj stane 7 milijonov evrov sam-wermut-553185-unsplash Nogometni stadioni za svetovna prvenstva, ki so imeli največji vpliv na mesta in šport sanjski mali domovi Majhni domovi, ki so tako ljubki, da bodo stopili tvoje srce · ·