stara-dusa-otrok
Utrip mesta · otroci

Dejstvo je, da se stare duše rodijo stare. Tudi zato jih lahko odkrijemo že v izjemno zgodnji starosti.

Se vam vaš malček zdi drugačen od drugih. Se vam zdi, kot da določene stvari pozna in ve, kot da bi jih poznal že celo večnost? Potem je zelo verjetno, da je stara duša.

Velikokrat gre za otroke, ki oddajo neko modrost, ki si je odrasli ne moremo razložiti. Zdi se nam, da poznajo stvari iz preteklih življenj. Da vedo stvari, za katere jim ni nihče povedal. Takšni otroci so velikokrat označeni kot introvertirani (zaprti vase) ali uporniški. Velikokrat se ne morejo vključevati v normalne dejavnosti v šoli in vrtcu. Običajno so ti otroci zelo inteligentni in nadvse radovedni. Vidijo pomene stvari, ki jih njihovi učitelji ne zmorejo. Vidijo prek določenih smislov in celotno sliko. Tudi zato se velikokrat upirajo družbenim normam in jih družba označuje kot problematične. Če se s svojim otrokom lahko pogovarjate kot s staro osebo, potem je čisto verjetno, da vam je usoda namenila staro dušo.

23. Posteljni jogi z integriranim otroškim delom 20+ genialnih izumov za starše, s katerimi bo življenje z malčkom lažje cover-samsung-app Aplikacija Samsung Marshmallow – otroke ‘spravlja’ s pametnih telefonov 1 MASS - styling kids - v2 Igra v barvah maxresdefault otrok Znanost s skladbo, ki bo nasmejala vsakega dojenčka ·