Jeado: Kopalke iz džinsa za najpogumnejše mačote
Utrip mesta · moda · moška moda

Te kopalke so le za najpogumnejše moške, ki vedo, da je lahko tudi najbizarnejši kos oblačila na njih videti presneto dobro. Alfe, ste pripravljene?

Tisti moški, ki vas nobena stvar na svetu ne more spraviti iz džinsa niti v poletnem času, ste prišli na svoj račun. Domiselna spletna prodajalna Shinesty je namreč ustvarila kopalke iz džinsa, ki so narejene le za pogumne moške.

Če oblečete kopalke iz džinsa Jeado, je isto, kot da jeste čips v cerkvi, pravijo proizvajalci – vsak vas bo gledal z gnusom, a vsak si jih bo globoko v sebi želel. Če resnično radi tvegate in ste pogumni, je najbolje, da pustite rasti tudi vaše brke, ker le tako bo rezultat “optimalen”, dodajajo pri trgovini Shinesty.

Za najboljše udobje na svetu so poskrbeli materiali, kot sta poliester in elastan. Kopalke se tudi hitro sušijo, so mehke in odlično objemajo vašo zadnjico in “prijateljčka”.

Galerija: Kopalke iz džinsa Jeado

Kopalke iz džinsa JeadoOdpri galerijo
Kmalu bomo nagi: prozorna oblačila so nov modni trend Kmalu nagi na ulico: prozorna oblačila so nov modni trend moska moda 9 kosov moških oblačil, na katere bi morali pozabiti za vse večne čase moski sandali 2019 Moški čevlji 2019: najlepši sandali za poletje V trendu so moški zaročni prstani. Si dovolj pogumna? V trendu so moški zaročni prstani. Si dovolj pogumna? ·