Jeep Cherokee (2019)
Utrip mesta · mobilno

Posnetki “avtomobilskih paparacev” so že nakazali, da bi lahko imel prenovljeni Jeep Cherokee nov obraz, na njem pa luči, ki bodo združene v celoto. To so zdaj dokončno potrdili pri podjetju Fiat Chrysler Automobiles z razkritjem uradnih fotografij njihovega športnega terenca.

Razen uradnih fotografij žal ni znanega kaj veliko več o prenovljenem Jeepu Cherokee. Tehnični podatki in ostale podrobnosti bodo razkriti na avtosalonu v Detroitu 16. januarja 2018. Na slikah je mogoče opaziti, da bo Jeep Cherokee na voljo v dveh izvedbah. Rdeči SUV je po vsej verjetnosti najbolje opremljeni model Trailhawk zaradi visoko nameščenih luči za meglo in izpostavljenih tako imenovanih vlečnih kljuk. Sivi avtomobil ima bolj zadržano obliko prednjega dela in ima zakrite vlečne kljuke. Model Trailhawk  je tudi nekoliko dvignjen, kar mu omogoča boljše premikanje na grobem terenu. S spremembo prednji luči, ki so bile do zdaj ločene med seboj, se je Jeep Cherokee po videzu približal drugim novim modelom iz družine Jeep, tj. Grand Cherokeeju in Compassu.

Zadnji del je manj spremenjen. Spremenjeni so zadnje luči in odbijač, ki ima zdaj več kovinskega okrasja. Notranjost na prvi pogled praktični ni spremenjena. Razporeditev instrumentov ostaja enaka, opazno je le več kovinskega okrasja, ki naredi notranjost bolj prestižno. Kot že omenjeno, o motorjih ni znanega veliko, pri Jeepu pa zagotavljajo, da bodo motorji še učinkovitejši, kot so bili do zdaj.

PREBERITE ŠE: MOPAR JEEP WRANGLER RUBICON (2018) BO KOS VSAKI AVANTURI

Galerija slik: Jeep Cherokee (2019)

Jeep Cherokee (2019)Odpri galerijo

2019 Chevrolet Silverado Chevrolet Silverado (2019): novi pick-up za počastitev Chevroletove stoletnice Simba Snoozeliner Simba Snoozeliner: potovanje z avtobusom bo kmalu povsem drugačno Renault Zoe Star Wars Renault Zoe Star Wars Edition: električna Sila je z njo cover-skoda-karoq Škoda Karoq: mali Kodiaq, ki je nadomestil Yetija · · · · · ·