jeep-wayout-concept-1-thumb-960xauto-98897
Utrip mesta · mobilno

Prodajte svojo hišo. Kupite Jeep Wayout … in se odpravite na pot okoli sveta!

Jeep Gladiator je pred dnevi pristal pri avto trgovcih in bil v hipu praktično razprodan. A, Jeep ne zapravlja časa, da bi lastnikom predstavil, kaj je mogoče storiti s štirivratnim pickupom in kakšne nore opcije preobrazbe tega vozila se ponujajo.

In tudi zato so predstavili koncept “wayout”, ki običajnega gladiatorja preobrazi v ultimativno počitniško vozilo, pravzaprav pravi mali avtodom za ekspedicije. Avto so nekoliko dvignili, ga postavili na 17-palčna jeklena kolesa v vojaškem slogu, opremljena s 37-palčnimi pnevmatikami za vse terene, ki poskrbijo, da lahko pridemo kamorkoli. Na strehi prtljažnega “kesona” se skriva postelja – oziroma strešni šotor, do katere vodi vgrajena lestev.

Obstaja seveda tudi obvezna tenda z LED osvetlitvijo, za počivanje ob zaključkih avanturističnih dni. Pri Jeep so poskrbeli tudi za avtonomijo v divjini. Tako so dodali dodatne rezervoarje za gorivo in vodo ter vozilo opremili z vinčem in šnorklom. Tudi zato, da vas nič ne more ustaviti.


aston-martin-rapide-e (1) Aston Martin Rapid E: tudi klasiki podležejo Volkswagen I.D. Roomzz Volkswagen I.D. Roomzz: Volkswagnov konceptni električni SUV Audi AI:ME Audi AI:ME: je to Audi A2 iz prihodnosti? Igor Jankovic Osseo Concept: ultra luksuzna jadrnica srbskega oblikovalca Igor Jankovic Osseo Concept: ultra luksuzna jadrnica srbskega oblikovalca