jesensko-zimski parfumi 2016 2017
Utrip mesta · zdravje & lepota

Popestrimo sivo zimo s čudovitimi dišavami, ki zapeljujejo naše čute. Dovolimo si biti posebni in izstopimo iz množice. Naj bodo te mamljive dišave naš zimski podpis. Tukaj so jesensko-zimski parfumi 2016/2017, s katerimi boste nedvomno pustili pečat.

Ženski jesensko-zimski parfumi 2016/2017:

Boss: The Scent for Her

Dišava, ki se ji ni mogoče upreti, je nepozabna kot užitek zapeljevanja. Čudovite note z medom prelite breskve, nežne frezije v razcvetu, čutnega cveta oljke in intenzivnega praženega kakava zapeljujejo vsa čutila.
hugoboss.com
Cena: od 59,97 € do 81,36 €

Viktor & Rolf: Bonbon

Ženska, ki nosi Bonbon, zapeljuje vse naše čute. Cedrovina in les gvajaka se stapljata v osnovni noti in dajeta dišavi presenetljivo ravnotežje med kremastimi, mlečnimi notami sandalovine in močnejšimi, mračnejšimi lesnimi notami ambre ter nežno poudarjajo bogate akorde karamele.
viktor-rolf.com
Cena: od 108,50 € do 155,60 €

Burberry: My Burberry Festive Edition

Burberry je nova zapeljiva sladka dišava v omejeni izdaji, ki jo je navdihnil vonj londonskega vrta po nevihti. Pačuli se dopolnjuje s cvetličnima vonjema frezije in krvomočnice ter več kot odlično predstavlja bistvo te slovite britanske blagovne znamke.
burberry.com
Cena: 118,00 €

SJP: Stash Eau de Parfum

Čeprav je lik Carrie Bradshaw pustila nekje zadaj, nikakor ne moremo trditi, da nova dišava Sarah Jessice Parker ne spominja na Seks v mestu. Aromatična dišava izziva z notami grenivke, črnega popra, ingverjeve lilije in žajblja. Spogledljiva, romantična in kanček nedolžna.
spjbeauty.com
Cena: od 37,45 € do 70,20 €

PREBERITE ŠE: Božično-novoletna darila za ženske: darila za ljubiteljice kozmetike

Jesensko-zimski moški parfumi 2016/2017:

Boss: The Scent

Dišava vsebuje ekskluzivno sestavino iz Afrike, ki deluje kot afrodiziak. Sadež maninka prebuja globlja občutja: poželenje in hrepenenje, dodana pa sta še pasijonka in rum. Osnovna nota dišave, ki temelji na usnju, le še poudari intenziven učinek sadeža maninka, vonj, ki ga nikoli ne boste pozabili.
hugoboss.com
Cena:od 69,16 € do 94,58 €

Prada: ‘L’Homme Prada

Osvežujoč vonj, ki odlično meša zračne in lesne note. Zgornje note vključujejo peruniko in ambro, medtem ko sta osnovni noti dišave krvomočnica in pačuli. Za modernega moškega, ki v sebi nosi Pradine gene.
prada.com
Cena:od 78,11€ do 98,14 €

Hermès: Terre d’Hermès

Dišava je simbolična pripoved, ki se vrti okoli surovine in njene preobrazbe. Zgodba, ki izraža alkimistično moč elementov. Voda nekje med zemljo in nebom. Potovanje, prežeto z močjo in poezijo. Lesni moški vonj z notami grenivke, mineralov in zelenja.
hermes.com
Cena:od 129,18 € do 229,33 €

Issey Miyake: L’Eau d’Issey pour Homme

Dišava predstavlja vodo, najbolj dragocen element Zemlje. Njena čistost se odraža v čistih linijah stekleničke in v svežem vonju parfuma. Svež lesni vonj, začinjen z notami mandarine, yuzuja, sporiša, koriandra, muškatnega oreščka in žajblja.
isseymiyake.com
Cena:od 70,10 € do 114,16 €


Foto: Shutterstock Iskren zapis Ule Furlan: moji 4 ključni cilji do konca leta 2016 Foto: Shutterstock Zamrzovanje živil: zakaj je pametno položiti kovanec v skrinjo? Underboob tatuji - podprsni tatu Podprsni tatu – tatuji pod prsmi, zaradi katerih teh sploh ne boste opazili! gospodicna_Magnesia Zakaj je pitje mineralne vode boljše od navadne vode? · · · · · · ·