ko_ko_komedija4
Kulturni izbor · odri

Da bo letošnji veseli december zares vesel in da bo leto 2014 minilo v smehu, bo poskrbel Špas teater in dve jezični dami, Ana Marija Mitić in Katarina Čas s komedijo KO KO KOMEDIJO, ki se bo zgodila na odrih po celi Sloveniji. Z vsemi ”žavbami” namazani prijateljici se morda na prvi pogled precej razlikujeta, toda v resnici sta si veliko bolj podobni, kot si mislimo.

Ena jih ima, druga si jih želi – obline, namreč. Ena jih ima, druga prav tako – težave z moškimi. Ena jih ima, druga jih ima še več – pripombe na vsako stvar. Tekom celotnega decembra bosta s ”komedijo, da te lulat tišči in uide skoz’ oči” v produkciji Špas teatra gostovali na odrih praktično vseh koncev Slovenije: v Mengšu, Ljubljani, Novem mestu, Žalcu, Zagorju, Portorožu, Mariboru, Novi Gorici, Ljubnem ob Savinji, Kranjski Gori, Sežani in v Krškem.

Ko ko komedija sicer ni stand-up komedija, je pa komedija, v kateri bosta simpatični dekleti z brezKOmpromisnim humorjem KOnkretno poKOmentirali smisle in nesmisle naših vsakdanov, morda kdaj malo manj damsko zaKOlnili in tako nasmejali s popolno KOmbinacijo svojih ženskih čarov. Da pa Ko ko komedija vseeno ne bo nikakršen kokošnjak, bo za ravnotežje poskrbela moška ekipa, ki je zakuhala celotno dozo smeha: to sta avtorja komedije Gašper Tič in najslavnejši slovenski Slon – Jure Karas, v vlogi režiserja pa Lado Bizovičar. Decembra se nam tako ponuja edinstvena priložnost, da na istem odru ujamemo tako vsem ljubo igralko Katarino Čas, ki je v zadnjem obdobju vse uspešnejša v tujini, kot simpatično komedijantko Ano Marijo Mitić, pri kateri res ne moremo ostati resni.

Cena vstopnice je odvisna od posamezne predstave. Ko ko komedija nas bo nasmejala skozi celoten december na različnih lokacijah po Sloveniji.


L.Jurisic_P.Veber_I_Fear_Slovenia_┬ęPetraVeber Leja Jurišić in Petra Veber: plesna predstava I Fear Slovenia headerImg_sng_mb_06_h1 Premiera farse Pohujšanje v dolini šentflorjanski v SNG Maribor CakajocSupermana_Mladost_foto_Željko Stevanić (1) Mladi režiserji se predstavijo: Čakajoč Supermana v SNG Drama Ljubljana 3 Premiera Velikega Gatsbyja v Mestnem gledališču Ljubljanskem ·