Družinske fotografije kot iz grozljivke
V zraku · buzz buzz

Fotograf Joshua Hoffine ni običajen fotograf. Njegovi prizori so kot prizori iz grozljivk. To velja tudi za njegove družinske fotografije, na katerih smo sicer vajeni smejočih se obrazov, najhujše, kar smo doživeli, pa je kakšen kisel nasmeh, ali pa smo se zgrozili, ker smo na njej videti naravnost obupno. No, ob družinskih fotografijah tega Američana pa se boste zgrozili. Od resnične groze, saj spominjajo na prizore iz filmov mojstrov grozljivk, ne pa družinskega albuma! Fotografije, zaradi katerih boste imeli nočne more!

Vsi imamo približno enako predstavo pod pojmom družinske fotografije. Izjema je Joshua Hoffine, ki tovrstne fotografije spreminja v prizore iz najhujših sanj, s stvori in motivi, ki smo jim priča v grozljivkah/srhljivkah in domujejo v otroških najhujših nočnih morah. Če mislite, da so vaši starši prava nočna mora, kaj potem lahko reče šele hči tega Američana!

PREBERITE ŠE: Fotografije, za katere so bili ljudje pripravljeni tvegati življenje

Joshua Hoffine je fotograf iz Kansasa, ki že celo zadnje desetletje nočne more spreminja v resničnost. Pri tem poleg ličil in drugih stilskih pripomočkov ”uporablja” tudi svojo hčerko in ženo kot modelki. Njegova serija fotografij ”After Dark My Sweet” se osredotoča na vrsto nočnih mor, ki smo jih vsi imeli kot otroci. Če torej želite še enkrat podoživeti vse otroške strahove, si lahko omislite njegovo knjigo, ki jo trži na Kickstarterju, v njej pa so zbrane vse tovrstne fotografije, postopek njihovega nastajanja in drugo ozadje iz življenja tega nenavadnega fotografa, zaradi katerega boste imeli nočne more, kakršnih vam niso povzročile niti grozljivke!

Družinske fotografije kot iz grozljivkeOdpri galerijo
Najbolj predrzni fotografi Fotografije, za katere so bili ljudje pripravljeni tvegati življenje Evolucija žirafe Žirafa ali slon: umetnina, ki se spreminja pred tvojimi očmi Sergey Brin Sergey Brin – nenavadno življenje soustanovitelja Googla 7 slabih denarnih navad, ki jih morate opustiti 7 slabih denarnih navad, ki jih morate opustiti · ·