Nikotinska zapestnica Joule
Utrip mesta · zdravje & lepota

Ste kavoholik? Dneva ne morete preživeti brez kave? Brez kofeina? Če vaše telo čez dan redno hrepeni po kavi, je kofeinska zapestnica Joule kot nalašč za vas, saj telesu sistematično dozira kofein in tako ne čutite potrebe po skodelici kave. Zapestnica namreč deluje po principu nikotinskega obliža, saj obliž na zapestnici sprošča kofein, ki se počasi absorbira skozi kožo in naprej v krvni obtok. Tehnično gledano gre torej za transdermalni obliž, ki skozi kožno bariero dostavlja učinkovine, torej kofein, h kateremu pa so primešani še vitamini.

Je kofein vaša droga? Ne morete začeti oziroma preživeti dneva brez kave? Potem je čas, da si omislite zapestnico Joule, kofeinsko zapestnico, ki podobno kot nikotinski obliž v telo sprošča kofein. Pravite, da kava ni toliko potreba, kot je obred pitja. Pomislite na to, kako vaše telo hrepeni po kofeinu, saj delate pozno v noč ali pa ste zaradi kratke noči zaspani. Joule poskrbi, da imate v sebi vseskozi dovolj kofeina, ki vas drži pokonci in ohranja budne, saj kofein (ta dokazano izboljša koncentracijo in energijo) v telo enakomerno pronica ves dan. Še vedno pa vam ostaja obred pitja kava, ki pa ni več posledica potrebe po kofeinu, pač pa oblika užitka.

In če so nikotinski obliži nekaj, česar ne morete ravno razkazovati prijateljem, kofeinski obliž lahko. Skrit je namreč v zapestnico Joule, čudovit modni dodatek, ki skriva svojo pravo naravo.

PREBERITE ŠE: Sailbrace x Tjaša Kokalj: praznična kolekcija kultnih zapestnic

Ne gre pozabiti še ene velikanske prednosti kofeinske zapestnice v primerjavi s pitjem kave kot kofeinsko dozo. V nasprotju z ekscesnim pitjem kave kofeinski obliž (posamezni obliž učinkuje dobre štiri ure) nima negativnih stranskih učinkov na telo, kot so slab zadah, porumenelost zob in uničevanje sklenine. Zapestnica namreč prinaša samo pozitivne učinke kofeina.

Z zapestnico Joule, ki jo lahko naročite na platformi za množično financiranje IndieGoGo, boste vseskozi napolnjeni z energijo in se čez dan ne boste nikoli več počutili kot cunja.

Latest-American-Women-Bridal-Make-Up-Tips-2016-Bridal-Makeup-Looks Poroka 2016: Tina Lasič Andrejević – make up sodobne neveste Brez deodoranta? Brez panike! Kaj storiti, če pod pazduho pozabite nanesti dezodorant? maxresdefault (16) Nagradna igra: poročni make up priznane slovenske vizažistke Ane Lazovski Čokolada kot zdravilo proti kašlju Čokolada kot zdravilo proti kašlju in bolečemu grlu! ·