Hennessy 250 let
V zraku · buzz buzz

Hennessy velja za enega najeminentnejših in najbolj znanih znamk konjaka na svetu. V sklop praznovanja 250. obletnice je ta francoska znamka po omejeni seriji konjaka Hennessy 250 Collector Blend izdala še posebno steklenico, ki jo je ob visokem jubileju izdelal Arik Levy.

Hennessy še naprej praznuje 250 let. Svojo pot je začel v francoski regiji Cognac leta 1765, njegova zgodba se tako vleče že osem generacij. Recept za Hennessyjev uspeh in dolgo tradicijo so edinstveno znanje in veščine, nenehno iskanje inovacij ter zavezanost k odličnosti in trajnostnemu razvoju.

To se izraža tudi skozi ”nasekljano” steklenico Arika Levyja. Vsak obroč ponazarja eno generacijo.

PREBERITE ŠE: Champagne Gun – vodna pištola za steklenico šampanjca

Steklenica je narejena s tehniko ročnega pihanja stekla (bakarat), v vrat steklenice pa je vgravirana črka H. Ročno je izdelan tudi unikaten zaboj za steklenico. Tudi ta ima v sebi simboliko. Vsaka od 25 lesenih plasti namreč predstavlja 10 let zgodovine Hennessyja.

Edinstven zaboj za edinstveno steklenicoOdpri galerijo
Logotipi mest Logotipi mest – če bi bila mesta blagovne znamke Triki za starše malih otrok Praktični triki, ki jih morajo poznati vsi starši Torte za konec razmerja Kako prekiniti razmerje? Torte, ki sporočajo, da je ”konec”. Sporočilna moč fotografije Sporočilna moč fotografije ·