Pametno ogledalo za ličenje Juno
Utrip mesta · dom · Utrip mesta · zdravje & lepota

Ustrezna svetloba oziroma osvetlitev je predpogoj za dobro ličenje. A medtem ko svet okoli nas postaja pameten, se lepotne navdušenke še vedno zanašajo na stoletja stara ogledala. Nič čudnega, da se kar 70 odstotkov žensk liči pri napačni osvetlitvi. Temu je zdaj konec. Spoznajte Juno, pametno ogledalo za ličenje, ki omogoča ličenje pri treh različnih osvetlitvah in zavoljo krožne luči – ta ima podoben učinek kot krožne makro bliskavice za fotoaparate – zajem selfijev pri optimalni svetlobi in z optimalno osvetlitvijo.

Se je tudi tebi že kdaj zgodilo, da si si nanesla ličila in se ti je pred ogledalom zdelo, da si opravila dobro delo, ko pa si stopila ven, na naravno svetlobo, si se naravnost zgrozila, saj vse skupaj še zdaleč ni izpadlo tako dobro kot pred ogledalom. Pametno ogledalo za ličenje Juno te lahko reši takšnih zagat.

Je lahko in prenosljivo in kot tako popoln sopotnik vsake ženske, saj omogoča, da si ličila nanašate pri optimalnih svetlobnih pogojih. Ponuja tri načine osvetlitve. Ličite se lahko ob sončni, večerni in dnevni svetlobi in tako nanos ličil prilagodite priložnosti.

PREBERITE ŠE: Naked – ogledalo, ki vrača več kot le odsev

Pametno ogledalo za ličenje Juno lahko zavoljo krožne luči, ki omogoča optimalno osvetlitev obraza in zajem selfijev pri optimalni svetlobi, preobrazite v bralno svetilko. Upravljamo ga s pritiski na digitalne gumbe in prek namenske aplikacije, kjer si lahko shranite svoje nastavitve. Ogledalo je brez kablov, med polnjenji pa zagotavlja teden avtonomije.

Je samostoječe in stensko, ponuja 5-kratno povečavo in ima prostor za shranjevanje ličil in nakita. Cena v prosti prodaji bo znašala 71 evrov, na platformi za množično financiranje Kickstarter, kjer se bo za zagonska sredstva potegovalo od 14. novembra 2016 dalje, pa že za 35 evrov.

Galerija – ogledalo za ličenje Juno:

Pametno ogledalo za ličenje JunoOdpri galerijo

Ljudje, ki jim sestavljanje pohištva Ikea ni šlo najbolje od rok. Ljudje, ki nimajo pojma o sestavljanju pohištva Ikea Dišeče sveče z vonjem po priljubljenih knjigah Dišeče sveče, ki dišijo po vaši najljubši knjigi vadim-sherbakov-277610-unsplash To so preprosti triki ljudi, ki imajo vedno pospravljeno stanovanje Držalo GeekoGum GekkoGum: gnetljivo držalo za mobilne naprave · ·