K-speed Future Storm
Utrip mesta · mobilno

K-speed delavnica je v Bangkoku in se ukvarja s predelavo motornih koles. Njihova najnovejša stvaritev je zahtevala Hondo BROS400, ki so jo nato spremenili v futuristično umetniško skulpturo. K-speed Future Storm je paša za oči in še tistega, ki ga motorna kolesa ne zanimajo, pripravi do tega, da si jo z zanimanjem ogleda.

K-speed Future Storm je osnovan na Hondi BROS400. To so izdelovali med leti 1988 in 1992. BROS400 je veljal za težko in ne prav močno motorno kolo, ki je bilo priljubljeno pri tistih resnično strastnih ljubiteljih Hondinih motornih koles. Bilo je manjša različica v Evropi bolj poznanega motornega kolesa NT 650.

Pri K-speedu so popolnoma predelali ogrodje originalnega BROS-a in ustvarili futurističnegacafé racerja” s postavo uličnega bojevnika. Preoblikovana posoda za gorivo se neopazno prelije v zadnji del motornega kolesa, na katerega je nameščen sedež. Na ta način dobimo neprekinjeno celoto, ki dodatno izpostavi eleganco motornega kolesa. Prednje vilice so dobile zajetne ščitnike, ki zagotavljajo dodatno zaščito med vožnjo, v mirujočem stanju pa nas asociirajo na motorna kolesa znanstvenofantastičnih filmov. Prednji žaromet je nevsiljivo skrit nad kolesom, okoli njega pa so še nevsiljivi smerokazi. Vse to, da ne bi pokvarili estetske celote. Prepričani smo, da za K-speed nismo slišali zadnjič in da si lahko iz njihove garaže obetamo še marsikaj zanimivega.

PREBERITE ŠE: LAMB ENGINEERING WIDE BOY: FUTURISTIČNO MOTORNO KOLO S 6-VALJNIM MOTORJEM

Galerija slik: K-speed Future Storm

K-speed Future StormOdpri galerijo
Cigarette Racing 515 Project One Cigarette Racing 515 Project One: 3.100 konjskih moči na vodni gladini Jaguar D-type Jaguar D-type: legenda je znova obujena 2019 Mercedes-Benz C Mercedes-Benz C: več “konjičkov” in opazna nadgradnja tehnologije 2019 Mercedes-AMG G63 Mercedes-AMG G63: najmočnejša “oglata” ikona – 2019 · · ·