Fitnes blogerka Kelsey Wells spodbuja ženske, da se ne obremenjujejo s kilogrami, saj bodo samo tako lahko polno zaživele.
Utrip mesta · zdravje & lepota

Popularna fitnes blogerka Kelsey Wells je na Instagramu objavila pomembno sporočilo za vse, ki so obremenjeni s tehtnico in obsedeni s kilogrami. Na lastnem telesu je namreč dokazala, da teža ni pomembna ter da so kilogrami zgolj in samo številka, s svojim čustvenim izlivom pa spodbudila tudi druge ženske, da si ne dovolijo, da jim tehtnica narekuje življenje. Na kateri fotografiji pa je vam najbolj všeč?

Fitnes blogerka Kelsey Wells ima močno sporočilo za vse ženske, ki so obremenjene s svojo težo. Na najboljši možen način pojasni, zakaj ne smemo biti obsedeni s telesno težo. Na svojem Instagramovem profilu je nedavno objavila tri različne fotografije, na katerih ima vsakič drugo težo. Na prvi je težka 65 kilogramov, na drugi 55 kilogramov in na tretji 63 kilogramov. Sama je menila, da je njena idealna teža 55 kilogramov, njeni sledilci pa so v en glas zatrdili, da ji najbolje ”pristaja” podoba z osmimi kilogrami več od njene ”sanjske” teže.

PREBERITE ŠE: Kako se zbuditi z urejeno pričesko

”K vragu s tehtnico!” je začela zapis na svojem Instagramovem profilu pod fotografijo in dodala, da ne smemo biti sužnji lastne teže, kot je bila nekoč sama. In nadaljuje: ”V višino merim 170 centimetrov in imam 63 kilogramov. Osem tednov po porodu, ko sem začela telovaditi, sem imela 65 kilogramov. Pred nosečnostjo sem tehtala okoli 58 kilogramov in bila tedaj prepričana, da je moja idealna teža 55 kilogramov, da lahko smuknem v svoje najožje jeans hlače.” Po nekaj mesecih je dosegla svoj cilj, nato pa pridobila osem kilogramov (pristala je pri 63 kilogramih, kar je dva manj kot takoj po rojstvu), kar jo je zgrozilo.

Toda kmalu jo je zadelo: ”Če bi ostala pri prejšnjem načinu razmišljanja in prejšnjih standardih, bi bila nesrečna, ampak na srečo sem začela svoj uspeh meriti v stvareh, ki zares štejejo, to so moč, spretnost, vzdržljivost, zdravje in sreča … Moja telesna razporeditev se je popolnoma spremenila. Nikoli nisem imela več mišic in manj maščobe kot zdaj. Nikoli nisem bila bolj zdrava, kot sem zdaj. In še nikoli se v svoji koži nisem počutila bolje kot zdaj.” Naj bo to cilj vsakega izmed nas, ne pa doseganje nezdravih lepotnih idealov.

Fitnes blogerka Kelsey Wells spodbuja ženske, da se ne obremenjujejo s kilogrami, saj bodo samo tako lahko polno zaživele.Odpri galerijo
Topla pijača za hlajenje. Zakaj bi morali poleti piti toplo pijačo in ne mrzle, da se ohladimo? PicMonkey Collage Sunscreenr: pripomoček, ki pomaga pri zaščiti pred kožnim rakom Kako se zbuditi s popolno frizuro? Kako se zbuditi z urejeno pričesko 5 znanstveno dokazanih navad, ki vas bodo osrečile Dokazano: 5 preprostih navad, ki vas bodo osrečile · · ·