Kaj bi se zgodilo, če bi ljudje flirtali kot živali?
V zraku · buzz buzz

Dobro veste, da morate nameniti kar nekaj nerodnih pogledov in izreči kakšno neumnost, preden sporočite osebi, da vam je všeč. Tudi živali imajo svoj poseben jezik, ki se nam zdi preprost, a jim definitivno ni lahko, še posebej, če bi ljudje morali na tak način kazati znake zaljubljenosti. Videti bi bili kot norci!

Včasih se zdi, da je živalim lahko izbrati partnerje – galapaške želve izberejo samce glede na to, kateri med njimi lahko najmočneje iztegne svoj vrat iz oklepa. Navadno in preprosto, a ne želimo si predstavljati, kako bi bilo, če bi ljudje flirtali na isti način.

Umetnik Ben Hed je ustvaril smešno serijo stripov, na katerih prikazuje, kako ljudje flirtajo kot pingvini, želve, pajki … Ben živi v hiši s tremi psi, dvema mačkama, 15 piščanci in petimi kozami, zato ni čudno, da je prišel do ideje o živalskem flirtanju v človeški koži. Smeh je zagotovljen!

Galerija slik – Ljudje, ki flirtajo kot živali

Ptiči: mnogi ptiči želijo pritegniti samico z nenavadnim plesom.Odpri galerijo
carol-oliver-652321-unsplash Najbolj čudna dejstva o človeškem telesu, zaradi katerih se boste prejeli za glavo pete-bellis-388531-unsplash 8 stvari, ki jih po poteku roka uporabljamo, a se tega ne zavedamo shutterstock_405616669 4. oktober je svetovni dan živali in tukaj je nekaj dejstev, ki jih zagotovo še ne poznate To je spa, narejen posebej za utrujene mamice. To je SPA, narejen posebej za utrujene mamice · · · · ·