Če bi življenje preživeli v postelji.
Utrip mesta · zdravje & lepota

Vsak si je kdaj zaželel, da mu ne bi bilo treba vstati s postelje. Kaj pa bi se zgodilo, če zares ne bi nikoli vstali? Človek prespi približno tretjino svojega življenja. Čeprav se zdi, da nam ležanje na mehki podlagi ne more škoditi, temu še zdaleč ni tako. Preverite, kaj bi se zgodilo z našim telesom, če ne bi nikoli vstali s postelje. Še enkrat se je izkazalo, da nobeno pretiravanje ni dobro.

Kaj bi se zgodilo z našim telesom, če nikoli ne bi vstali s postelje? Včasih človek najraje ne bi vstal in bi kar ostal pod odejo. Pa ste kdaj pomislili, kakšne bi bile dejanske posledice takšnega dejanja? Poškodbe so lahko namreč precej hude.

PREBERITE ŠE: 30-sekundne vaje joge, ki jih lahko sede izvajate na delovnem mestu

Na to vprašanje so detajlno odgovorili pri Life Noggin. Poleg preležanin, to je ran na telesu, nastalih zaradi dolgega ležanja, tvegamo izgubo mišične moči, večjo verjetnost osteoporoze, pljučnice in resorpcije kosti. Podrobnosti izveste v videoposnetku.

Kaj bi se zgodilo z našim telesom, če nikoli ne bi vstali s postelje?

Pari, ki so shujšali skupaj. Hujšanje v dvoje: pari, ki so družno shujšali Pisarniška joga 30-sekundne vaje joge, ki jih lahko sede izvajate na delovnem mestu Cupping terapija Rio 2016: kaj pomenijo rdeči krogi na koži športnikov? Serija portretov 7AM-7PM 7 AM–7 PM: zjutraj in zvečer smo ljudje povsem druga oseba ·