Spoštuješ No Nut November pravilo?
V zraku · buzz buzz

Vstopili smo v november – čas, ki je že kar nekaj let posvečen moškim. Gibanje Movember, katerega glavni moto je ozaveščanje o zdravju moških, da je to tudi čas, ko si moški pustijo rasti brke, je vsem znano. A pa ste že slišali za ‘No Nut November’? No, verjetno si je lažje pustiti rasti brke kot pa umiriti žival v hlačah.

Na spletni platformi Reddit se je oblikovalo najbolj absurdno pravilo/natečaj No Nut November. Vsem porednim je verjetno jasno, na kaj to pravilo namiguje. Ja, prav ste imeli – to je čas, ko ne smete ejakulirati pod nobenim pogojem.

Zaradi pravil, ki so jih na spletu oblikovali, se vam bo verjetno zvrtelo:

  • ne smete imeti spolnih odnosov, se samozadovoljevati ali ejakuirati, na kakršenkoli drugi način;
  • filme za odrasle lahko gledate, a ne smete ejakuirati;
  • lahko imate mokre sanje, vendar le enkrat v mesecu; če bo to več kot dvakrat, ste izpadli iz igre;
  • imate le eno ‘življenje’.

In čemu vse to?

Če preživite mesec brez ejakulacije, ste zmagovalec in se lahko kvalificirate za tekmovanje Destroy Dick December. S pravilom  No Nut November dokažete moč moškega uma in telesa. Vsi tisti, ki jim uspe spoštovati pravila igre, so lahko prepričani, da sta moč in volja na njihovi strani.

Igra je zagotovo zanimiva, ne vemo pa,  koliko je to dejansko zdravo za moške, glede na to, da morajo mesec dni abstinirati, nato pa vsak dan decembra ejakulirati tolikokrat, kot znaša številka tistega dne. Torej, ali se boš pridružil No Nut Novembru?


shutterstock_1130998424 Revija People je razglasila, kdo je najbolj seksi moški leta 2018 ezgif.com-webp-to-jpg (3) Zdaj lahko kupite časopise in revije z lažnimi novicami. Bi jih prepoznali? shutterstock_1090318067 12 najbolj privlačnih ženskih poklicev po mnenju moških shutterstock_700375753 Kdaj je ženska resnično lepa in ne le “seksi”? · ·