"What Ali Wore"
V zraku · buzz buzz

Berlinčanka Zoe Spawton si enostavno ni mogla pomagati. Ko je nekega dne na poti v službo opazila izjemno stajliš gospoda, ga ni le prijazno pozdravila, ampak je šla še korak dlje in njegovo izjemno urejeno podobo ujela v fotografski objektiv. Pri tem se še zavedala ni, da je storila nekaj fenomenalnega, saj je ta trenutek zaznamoval začetek enega najboljših modnih blogov na svetu.

Po omenjenem dogodku je mlada fotografinja Zoe Spawton Alija srečala še nekajkrat, in ker jo je s svojim dovršenim osebnim stilom vsakič znova navdušil, je začela njegove fenomenalne stylinge redno dokumentirati. Sledila je postavitev bloga, tej pa kmalu zatem svetovna slava, saj je najbolj stajliš 84-letnik na svetu v trenutku očaral medmrežje. Lahko bi rekli, da je “šel viralno”, saj je urejeni gospod, ki stavi na kakovostne materiale in odlično krojenje, v poplavi modnih blogov v slogu Rumi Neely in Chiare Ferragni, prava modna osvežitev.

Upokojeni krojač navdušuje s svojimi unikatnimi idejami, saj se namreč ne izogiba rožnati, jeans nosi v kombinaciji z jeansom, obvlada monokrom videz, poleg klasike posega tudi po odštekanih vzorcih in vsekakor pazi, da celoten videz zaokroži z vedno zanimivimi modnimi dodatki. V galeriji si poglejmo, kaj Ali najraje obleče.

Ali poseže tudi po rožnati.Odpri galerijo
002- dva-brata-fotomontaže-potovanjepreteklost Brata, ki potujeta v preteklost preko odbite manipulacije fotografije Kupolaste hiše, Southwest Florida. Fotografije najlepših zapuščenih koščkov sveta fallon smith Evolucija hip hop plesa v stilu Jimmyja Fallona in Willa Smitha TS_11K21_52070 Neverjetna hoja po zraku · ·