shutterstock_460659994
V zraku · odnosi

Moški za razliko od žensk vsaki izgovorjeni besedi ne dajejo pomena, zato se velikokrat zgodi, da ženske preprosto ne vedo, kaj naj si mislijo. Zato imajo ženski analitični možgani velikokrat kar nekaj dela, še posebej v prvih mesecih novega razmerja.

Kaj torej pomeni, če ti reče, da si “luškana”, kaj, ko ti reče, da si “seksi” in kaj je največji poklon, ki ga lahko dobiš?

“Luškana si.” – Previden je …

Moški ponavadi to frazo uporabljajo na začetku razmerja, ko je teren še nekoliko neraziskan. Moški še ni prepričan, kaj točno bo s tabo, ampak ti želi dati vedeti, da si mu všeč. Nikar ne misli, da mu zaradi tvojega luškanega obraza nisi privlačna ali zapeljiva. Le ne želi, da bi ti mislila, kako si te zamišlja v spalnici. Ne pozabi, da se luškanim puncam ni moč upreti in težko jim kdorkoli reče “ne”, pogosto pa so prav zaradi tega videti zelo mladostno.

“Seksi si.” – To ima zelo globok pomen …

Veliko žensk meni, da se ta kompliment veže na videz, a je v resnici veliko več. Če ti reče, da si seksi, medtem ko si v spalnici v čipkastem spodnjem perilu, dobro veš, kaj misli. A tvoj seksapil je veliko več od tega. Seksi je ženska moč in sposobnost, da istočasno vzgaja otroke, da je enakopravna partnerka, žena in da pri tem oddela 8-urni delovnik v službi. Seksi je inteligentna ženska, ki ve, kaj hoče od živjenja in si tega ne boji zgrabiti. Seksi so ženski možgani in šele nato obleka, visoke pete in spodnje perilo.

“Lepa si.” – Kompliment, ki dobi največ točk …

To je fraza, ki vsebuje popolno kombinacijo luškanosti in seksapila. Moški teh besed ne mečejo naokoli kar tako, od njega pa jih bo slišala v zreli vezi. Tukaj ne gre le za videz, ampak tudi za lepoto ženskega značaja, ki je moškega popolnoma očraal. Ko ti reče, da si lepa, veš, da si ga osvojila na vseh ravneh in da si želi s tabo preživeti preostanek svojega življenja. Ne pozabi: lepa obleka ni lepa sama po sebi, lepa je zaradi ženske, ki jo nosi!

Strahove skriva. To jim je pod častjo: teh stvari ti tvoj moški nikoli ne bo priznal! 4 stvari, ki nikakor niso normalne v zvezi Ko se nimaš več za kaj boriti: 4 stvari, ki nikakor niso normalne v razmerju 5c1b973699c6f2212cf737c777714854 Težava je v tebi: 3 načini razmišljanja, zaradi katerih si samska Išči svojo srečo drugje: 8 močnih znakov, da te moški ne ceni Išči svojo srečo drugje: 8 močnih znakov, da te moški ne ceni ·