shutterstock_559670986
V zraku · odnosi

Pove vam veliko lepih stvari, ampak ali jih res misli?

Včasih med množico izstopa moški, ki vam piha na srce, in to je balzam za vašo (morda) ranjeno srce in dušo. Srkate njegove besede in počasi morda postanete celo odvisni od njih. A kaj si moški mislijo, ko vas zasipajo s pohvalami? Kako veste, da so iskreni? Je vse samo igra?

Verjamemo, da ste se na določen način zaljubili v njegove besede, ampak dobro je, da stopite korak nazaj in premislite o njegovih motivih. Zapomnite si, kar se zdi predobro, da bi bilo resnično, skoraj vedno ni resnično.

Kaj motivira moškega, da vas zasipa z neskončno šarmantnimi besedami od prvega dne, ko sta se spoznala? Hm, zakaj? Saj je očitno, mar ne? Vsak moški ve, da se ženska želi počutiti lepo, zapeljivo, posebno, in če ji bo govoril prav to, kar si želi slišati, bo verjetno prišel do želenega – do seksa.

Kako ugotoviti, da je moški iskren ob deljenju komplimentov? Poglejmo si različne tipe moških.

Pazite se narcisov

Takšen moški je dober manipulator. Neskončno vam bo laskal, a hkrati bo v vas iskal napake. Ko jih bo spoznal – resnične ali ne –, vam bo predaval o njih, iz dneva v dan. Želel vas bo spremeniti, da boste ustrezali njegovi viziji prave ženske.

Moški, ki vas želi imeti pod nadzorom

Teži k temu, da bi našel žensko, ki bi se hitro zaljubila vanj. Gre za manipulativno tehniko – ljubezensko bombardiranje. Pisal in klical vas bo vsako uro, z vami bo želel biti vsak dan. Hitel bo v razmerje. Morda boste mislili: “To je predobro, da bi bilo res.” In še res je tako. Ko bo začutil, da vas je osvojil, da je razmerje napredovalo, boste opazili veliko spremembo v njegovem obnašanju. Moški, ki je bil poln komplimentov, vam bo nenadoma začel ukazovati.

Negotov moški

Vsi moški, ki vam izražajo pohvale, niso slabi. Včasih je moški na določen način šokiran, da se mu na njegovo laskanje odzove »sanjska« ženska, in nenehno razmišlja o vas. Vznemirljivo si je predstavljati, da bi moški razmišljal o vas, mar ne? Ampak ko iz njega privrejo vse te misli, kako lepi ste, kako lepe oči imate, lase, postavo in še in še – vam bo s tem pokazal svojo negotovost. Morda upa, da vas bo osvojil, če bo izrazil vse vaše pozitivne vidike, ki so pritegnili njegovo pozornost.

Pravi moški, kateremu se zdite privlačni, bo pohvalil dve ali tri stvari na vas

Ne bo vas preplavil s pohvalami takoj, ko se bosta srečala. Zadrževal se bo, zaradi samospoštovanja. Noče pokazati svoje ranljivosti. Samozavest mu pomaga, da obvladuje svoje navdušenje nad vami.

Prek moške zadržanosti glede pohval lahko izveste, kdaj vam je iskreno izrekel kompliment. Torej, če vas moški, ki ste ga pravkar spoznali, bombardira s komplimenti, je čas, da se zamislite.

Pravi moški ne razkrijejo čustev in ne delijo komplimentov kar tako, ko jih prvič srečate. Takšne stvari počnejo samo moški, ki manipulirajo.

Če iščete pravo ljubezen, gradite odnos z nekom počasi. Bodite z nekom, ki ga zanimate in sta ves čas v stiku. Z nekom, ki vam bo postavljal vprašanja in poslušal vaše odgovore. Z nekom, ki vam ne bo govoril samo o sebi, ampak si vas resnično želi spoznati. Z nekom, ki si vzame čas za vaju.

Zdaj veste, kaj si mislijo moški, ko slišite pohvale iz njihovih ust, zdaj pa je vse odvisno od vas. Pazite na svoje srce in ne padajte na sladke besede in obljube. Odprite oči!

crook-marker-09uwZs3lN18-unsplash 10 tipov moških, ki jih vedno najdeš na spletnih straneh za zmenke! friendsgirlswedding Zakaj ženske potrebujejo svoje “žensko pleme”? shutterstock_597490313 5 načinov, da zacelite zlomljeno srce: tako boste najlažje preboleli razhod shutterstock_254876533 Način, kako oseba odide iz tvojega življenja, o njej pove več kot karkoli drugega … ·