COVER
V zraku · trend

Vsi vemo, da internetu vladajo mačke, zato je Klooff, Instagram za ljubitelje živali, poskrbel za nekaj manj poznane, a zato nič manj zanimive statistike, ki med drugim razkriva, katero pasmo psov ljudje najraje objavimo, delimo in všečkamo.

Tako med drugim izvemo, da so labradorci osvojili največ src v Avstraliji, francoski buldogi v ZDA in pudlji v Franciji, da slike psičkov dobijo skoraj enkrat več všečkov kot slike velikih pasem in da je pri manjših v primerjavi z večjimi kar 61% večja verjetnost, da bodo nosili kostum.

In kako je drugod, ko gre za spletno izkazovanje ljubezni do psa? V Španiji je najbolj priljubljen huski, v Italiji bruseljski grifon, v Izraelu maltežan, na Irskem Jack Russel terier, na Švedskem šnavcer, v Rusiji in Čilu yorkširski terier, v Koreji mops, na Japonskem Akita, v Kanadi zlati prinašalec, v Indiji nemški ovčar, na Kitajskem čav čav, v Braziliji in Mehiki shih tzu ter v Veliki Britaniji bokser.

In če so psi najboljši prijatelj človeka, so mačke najboljše prijateljice interneta, saj se njihove fotografije delijo kar 2.3-krat več kot fotografije psov, kar niso mačje solze. Zato tudi ne preseneča, da je #Catselfie svetovni živalski trend leta 2014, …

PREBERITE ŠE: 25 živali, ki obvladajo joga položaje

… medtem ko je jež najbolj priljubljena žival med eksotičnimi bitji.

confetti13 Neverjetne papirnate dekoracije cover Smokin’ Jackets – ovitki za cigaretne škatlice cover Neonski prenosni skiro Pigeon COVER Navijaško navdušenje z obarvanimi brazilskimi trendi · · ·