Kaj dolžina prstov pove o tebi?
V zraku · buzz buzz

Pravijo, da so oči ogledalo duše, toda ste vedeli, da tudi dolžina prstov na vaših rokah ponuja vpogled v vašo osebnost. Če namreč primerjate dolžini prstanca in kazalca lahko človeka preberete kot odprto knjigo. Preverite torej kaj dolžina prstov pravi o vas.

Ste vedeli, da dolžina prstov na vaših rokah ponujajo vpogled v vašo osebnost? Dolžini prstanca in kazalca, ki naj bi bili determinirani že v maternici z izpostavljenostjo bodisi večji količini testosterona (daljši prstanec) bodisi estrogena (daljši kazalec), namreč pomenita ”izpostavljenost” določenim karakteristikam.

Malo za šalo, malo zares: primerjajte dolžino prstanca in kazalca in preverite, kaj dolžina prstov pove o vaših osebnostnih lastnostih.

Prstanec je krajši od kazalca.

Če imate prstanec krajši od kazalca, ste zelo samozavesti. Ste polni sami sebe, na spisku vaših lastnosti pa so tudi aroganca, ljubezen do samote in preživljanje prostega časa v solo izvedbi. A kljukica je tudi tam, kjer piše, da znate opaziti in ceniti pozornost. Sledite ženskim principom, na vašem seznamu pa ne bomo našli prvega koraka v odnosu.

Prstanec je daljši od kazalca.

Če sodite v skupino ljudi, ki imajo prstanec daljši od kazalca, potem vam je bila podarjena kombinacija neuklonljivega šarma in vizualne lepote. To dvoje gotovo pomaga pri tretji lastnosti, ki jo posedujete in sicer, da imate boljše možnosti, da se na vašem računu nabere pravo bogastvo. Briljirate pri reševanju miselnih zagonetk, tveganja pa vam ne predstavljo večjih težav.

Prstanec je enako dolg kot kazalec.

Če sta vaš kazalec in prstanec poravnana, so vaše kvalitete sledeče: ste dobro organizirani in se trudite imeti dober odnos z vsemi. Zaradi sporov se namreč počutite slabo, zato se jih izogibate kot hudič križa. Ena od vaših karakteristih je posledično tudi miroljubnost, v zvezi pa sta vam zelo pomembni nežnost in pozornost do partnerja.

Tima razglasil 100 osebnosti leta 2015 na svetu. Kanye West med 100 najvplivnejšimi ljudmi na svetu po izboru revije Time #2015 cover Si tudi ti za #NULAskrbi v življenju? Moč je nova lepota Fotografinja, ki dekleta uči, da je moč nova lepota PicMonkey Collage Nenavadne ledene skulpture v viskiju