Kaj delati z rokami med razgovorom za službo?
V zraku · buzz buzz

Ne veš, kaj početi z rokami med razgovorom za službo? Na razgovoru je treba biti pozoren na prav vsako malenkost. Pomembna nista le izbira oblačila in nastop, ampak tudi govorica telesa, kjer veliko vlogo odigrajo roke. Naj bodo te vaš adut, ne cokla.

Kaj početi z rokami med razgovorom za službo? Morda se zdi nepomembna malenkost, a roke med razgovor igrajo izjemno pomembno vlogo, ki pa se je večina ne zaveda. Pri tem ni pomemben le primeren stisk roke, ampak tudi to, kaj z njimi počnete, ko stojite nasproti potencialnega delodajalca.

PREBERITE ŠE: Mamica, ki z levo roko spravi spat štiri malčke

Roke govorijo svoj jezik in so zelo ”zgovorne”, zato morate paziti, kaj počnete z njimi. Tu je mala šola uporabe rok, v kateri se boste podučili o tem, kaj lahko in česa ne smete početi z rokami med razgovorom za službo.

Kaj početi z rokami med razgovorom za službo?


Gore iz stekla Gore (iz) stekla sredi puščave Perfekcionisti na delu Perfekcionizem na delu Najbolj nevarne države za seflije To so najnevarnejše države za delanje selfijev Nagradna igra Durex Nagradna igra: vroč ”giveaway”, ker sta lahko strastna kadarkoli ·