beauty-mark-cindy-crawford
V zraku · buzz buzz

Materino znamenje na obrazu ali telesu vedno pritegne pozornost in verjeli ali ne, razkrije veliko o osebi. Prepričani smo, da ste lahko karkoli in kdorkoli želite brez ali z materinim znamenjem, a je vedno prijetno, da imamo osebni talisman.

Kaj o tebi pove lokacija materinega znamenja?

Na temenu

Če imate materino znamenje na temenu, potem imate veliko priložnosti za potovanja v druge države. Lahko so službene narave ali pa samo za užitek.

Med eno in drugo obrvjo

Takšno materino znamenje je lahko znak, da imate pred sabo obetavno kariero. Lahko gre za napredovanje, povišico ali samo službo, s katero ste zadovoljni, – vse je odvisno od vas.

Pod obrvjo

Če imate materino znamenje pod obrvjo, pomeni, da ste prilagodljivi in vedno najdete način, da se razumete z ljudmi. Lahko ste vodja, ki mu ljudje zaupajo.

Nad ustnico

Ljudje s takšnim materinim znamenjem veljajo za privlačne in ljubeznive, prav tako so med prijatelji precej priljubljeni. Veliko dajo na kakovost hrane, stvari in vsega, kar jih obdaja.

PREBERITE ŠE: Večno mlade – zvezdnice, ki ne kažejo svojih let

Na ličnici

Takšno znamenje je po navadi znak močne vodje. Takšni ljudje so uspešni in velikokrat se povzpnejo na zavidljive položaje.

Na dlani

Materino znamenje na dlani je karakteristika ljudi, ki ljubijo stabilnost. Le redko izkusijo materialno pomanjkanje in so dobri v ekonomiji.

Na podplatu

Ta materina znamenja se pojavijo pri ljudeh, ki obožujejo novosti, potovanja, uživajo v kulinariki in v komunikaciji. Takšni ljudje so priljubljeni in zlahka za sabo potegnejo še druge.

Galerija – Zvezdnice, ki so ponosne na svoja materina znamenja

Marilyn MonroeOdpri galerijo

Ljubljanski grad Pustolovska igra Escape Castle: Ljubljanski grad kmalu z novo dogodivščino Toshi Salvino Toshi Salvino – dekle, ki živi kot živa lutka Iskrene fotografije Rusije, ki jih nikoli ne bomo videli na razglednicah. Iskrene fotografije Rusije, ki jih nikoli ne bomo videli na razglednicah Made by Refugee Made by Refugee – begunci in njihov prispevek k družbi · · ·