Kaj pravi tvoje astrološko znamenje o tem, kakšna si na zmenkih?
V zraku · odnosi

Nekateri menijo, da ima astrologija pomembno vlogo pri razumevanju sveta in medosebnih odnosov. Če si ena izmed teh posameznic, te bo zagotovo zanimalo, kaj pravi tvoje astrološko znamenje o tem, kakšna si na zmenkih. Več o tem si lahko prebereš v članku. Morda ti razkrije kakšno skrivnost o tem, kakšna si.

Kaj pravi tvoje astrološko znamenje o tem, kakšna si na zmenkih? Preberi si  članek in pridi skrivnosti do dna.

Oven – spogledljiva

Oven je znamenje poln strasti in energije, kar pa za sabo potegne tudi nekoliko razpršeno pozornost. Na aplikacijah za zmenke vedno govoriš z več kot eno osebo, tudi na zmenkih pa rada pogleduješ na okoli – še posebej, če tvoj zmenek ni preveč zanimiv.

Bik – monogamistka

Ženske, rojene v znamenju bika, prisegajo na klasično obliko družine ter zvestobo enemu samemu partnerju. So romantične in nežne duše, ki svoje odnose gradijo počasi, a trdno.

Dvojčka – svobodna

Dvojčice imajo nekaj težav pri resnih odnosih. Na zmenkih rade poudarijo, da jim več kot do občasne ‘zabave’ ni. Dokler seveda ne spoznajo nekoga, v katerega se res zaljubijo.

Rak – sramežljiva

Astrološko znamenje raka je znano po svoji zaprtosti in sramežljivosti. Raki imajo raje, če drugi pristopijo do njih ter jih povabijo na zmenek kot obratno.

Lev – samozavestna

Levinje imajo rade, da jih okolica opazi ter jih občuduje. Občasno javno izkazovanje ljubezni, z nekoliko teatralnimi vložki, je popoln opis za njihov zmenek. Seveda mora biti tudi začinjen z obilico strasti.

Devica – skrbna

Device vedno skrbijo za druge. Pomagajo jim s svojimi nasveti, jih poslušajo ter zelo dobro razumejo, kakšno je bistvo njihovih težav. To velja tudi na zmenkih. Na zmenku z devico je vedno čutiti pristno, globoko vez.

Tehtnica – romantična

Tehtnice ljubijo vse, kar je klasičnega in romantičnega. Verjamejo v duše dvojčice ter so ves čas na lovu za znakom, da so končno srečale ljubezen svojega življenja.

Škorpijon – preizkuševalka mej

Škorpijonke rade preizkušajo svoje partnerje. Ne marajo biti ranljive ter vedno nastopijo kot močne in neodvisne ženske.

Strelec – avanturistka

Strelke so po duši popotnice in avanturistke. In isto velja za njihovo ljubezensko življenje. Redko kdaj bodo odklonile zmenek ali pa preizkušanje kakšnih novih ljubezenskih avantur.

Kozorog – šefica

Kozoroginje so odlične v planiranju, strategijah ter postavljanju prioritet. V odnosih so zelo predane in zveste. Vendar pa so rade tudi glavne. To pa se pogosto izkaže kot zelo privlačna lastnost.

Vodnar – samosvoja

Vodnarke se stežka zavežejo. Velikokrat se jim zdijo zveze potrata časa ter le kup slabo razrešenih konfliktov. Rade so samosvoje, saj lahko tako čas odmerjajo svojim številnim projektom v tolikšni meri, kot si to v resnici želijo.

Riba – zasanjana

Zasanjane, nežne, prijazne in občutljive ribe so vedno na lovu za pravo ljubeznijo. Najbolj na svetu si želijo, da bi se divjo, globoko in noro zaljubile.

PREBERITE ŠE: Študija dokazuje, da so istospolni partnerji odlični starši

priscilla-du-preez-234148-unsplash 4 subtilni znaki, da si želi partner s teboj otroke in je čas, da se o tem pogovorita Najhujša bolečina: znaki, da partner s teboj nima resnih namenov Najhujša bolečina: znaki, da partner s teboj nima resnih namenov d-1 ‘Gatsbying’ je zadnji trend v svetu zmenkov … in ni tako romantičen, kot je slišati to o vajinem razmerju pove telesna govorica Tako prepoznaš srečen par: to o vajinem razmerju pove telesna govorica · · ·