BeFunky Collage
V zraku · buzz buzz

Za popolnimi fotografijami, ki jih lahko vidite na spletu, se ne skriva le digitalna manipulacija. Da nastane tako lepa fotografija, je vanjo vloženega tudi veliko truda. Kaj se torej skriva za popolnimi fotografijami?

Internet je poln lepih, kaj lepih, čudovitih fotografij. Ste se kdaj ustavili in se vprašali, kaj vse je potrebno, da nastane tako lepa fotografija? Ne, ne govorimo o digitalni manipulaciji fotografije (čeprav se gotovo najdejo tudi takšne, ki so svoj sijaj dobile s pomočjo Photoshopa ali drugega podobnega orodja). Govorimo o fizičnem, trdem delu, ki v kombinaciji z ustvarjalnim pristopom rodi osupljive rezultate. Oglejte si fotografije, ki kažejo proces ustvarjanja. Fotografi boste lahko tako dobili kakšno svežo idejo, ostali pa se bomo poučili o realnosti, ki se skriva za mnogimi popolnimi fotografijami.

PREBERITE ŠE: National Geographic: najboljši popotni fotograf 2016

Ogled galerije – Resnica za popolnimi fotografijami

To je resnica, ki se skriva za popolnimi fotografijami.Odpri galerijo
image Teh 20+ stvari morate narediti, dokler ste še mladi Bucket_List__001 Leta 2070 bomo živeli 125 let shutterstock_260900648 Dokazano: več kot se boste predajali spolnosti, bolj boste pametni! Free download bluray 1080p 720p movie google drive Cast Away, USA, 2000, Robert Zemeckis, Adventure, Drama, Tom Hanks, Helen Hunt, Paul Sanchez 2 Ste radi sami? Poglejte, kaj o vas pravi znanost. ·