65313703_2294462657345923_361881061639184012_n
V zraku · buzz buzz

Njuna mama pravi, da jih bo nehala voziti na snemanja takrat, ko bosta sami zaželeli, da živita običajno življenje.

Vsaki mami je njen otrok najlepši. Nekaterim mamam je tako dovolj, da občasno objavijo kakšno fotografijo otroka na družbenih omrežjih, spet druge pa imajo potrebo, da celemu sveto pokažejo, da so njihovi otroci najlepši in da s tem služujo. Podobna je usoda dvojčic Ave Marie in Leah Rose Clement, ki sta svetu znani kot “najlepši sestri”.

Tako zgodnje izpostavljanje otrok manekenski karieri je lahko precej tvegano. Nekateri so mnenja, da se jim ukrade otroštvo, spet drugi menijo, da si takšnega otroštva lahko samo želiš. Kot povsod tudi tukaj obstaja nekaj prednosti in slabosti, a velikokrat se resnica skriva v tem, da starši tako izpolnijo lastne želje in služijo na lepoti otroka.

Kariera najlepših sester na svetu je bila že od začetka ideja njune mame Jacqueline. Pravi, da se je prvo sodelovanje ponudilo že takrat, ko dekleti nista imeli niti leto dni. A so bili skrb za tri otroke (sestri imata še starejšega brata) in neprestana potovanja zelo naporni, zato je mama svoji dekleti prenehala “siliti” v svet manekenstva. Novi poskus Jacqueline se je zgodil, ko sta dekleti napolnili 7 let. “To je moja najljubša številka, in tudi dekleti sta rojeni 7. julija. Ukvarjali sta se že s plesom in plavanjem, pa smo ju uvedli še v manekenstvo, nad katerim sta navdušeni!” pravi njuna mama. Od tukaj se je vse samo strmo vzpenjalo in življenje Clementovih se je krepko spremenilo. Najprej je Jacqueline poklicala agencijo, s katero so že sodelovali in to so deklici takoj sprejeli. Nato je organizirala še profesionalno fotografiranje in pripravila portfelj za dekleti. Odprla je profil na Instagramu, in ker sta deklici resnično lepi in dobro pozirata, je vsaka druga fotografija bila kot iz oglasa. Danes imata dekleti na Instagramu več kot 1,3 milijona sledilcev.

Jacqueline pravi, da bosta v prihodnje deklici sami odločali, ali želita biti vpeti v svet manekenstva in da bo to le njuna odločitev. V tem času je pogodbo z agencijo podpisal tudi starejši brat, ki se bo prav tako začel ukvarjati s poziranjem.

Ljudje se te bodo zapomili: triki, ki te v trenutku spremenijo v najočarljivejšo osebo v prostoru Ljudje se te bodo zapomili: triki, ki te v trenutku spremenijo v najočarljivejšo osebo v prostoru Geni so čudežni: 5+ nepričakovanih stvari, ki jih otrok podeduje od OBEH staršev Geni so čudežni: 5+ nepričakovanih stvari, ki jih otrok podeduje od OBEH staršev Nikoli ni prepozno: 10 zvezdnic, ki so imele prvega otroka po 40. letu starosti Nikoli ni prepozno: 10 zvezdnic, ki so imele prvega otroka po 40. letu starosti Pozabi na krompirček: zato je bolje, da naročiš DVA burgerja! Pozabi na krompirček: zato je bolje, da naročiš DVA burgerja! · · ·