Parodija na oglas za moško spodnje perilo Calvin Klein
Utrip mesta · moda · moška moda

Pred kratkim smo pisali o francoski novinarki, ki je poustvarila znane fotografije modnih znamk, za podoben projekt pa so se odločili tudi pri BuzzFeedu, kjer so poustvarili fotografije moških modelov za spodnje perilo znamke Calvin Klein, ki so jim obraz in telo med drugim posodili igralec Mark Wahlberg, pevec Justin Bieber in nogometaš Fredrik Ljungberg. Pa so tudi običajni moški v teh spodnjicah in pozah videti tako seksi kot oni? Preverite!

V medijih je možatost povezana z izklesanim telesom in ta ideja velikokrat pride do izraza prav pri oglasih za spodnje perilo znamke Calvin Klein. Kot vemo pa je situacija na svetu daleč od tega, da bi imeli vsi moški popolna telesa. Za modele z originalnih fotografij je izklesano telo in zdrava prehrana življenjski slog in zaposlitev s polnim delovnim časom. Bi zato v njihovem spodnjem perilu tako seksi izpadli tudi moški, ki imajo zgolj ”običajna” telesa?

PREBERITE ŠE: Parodija francoske novinarke: Kako bi bile običajne ženske videti na modnih fotografijah?

To so se vprašali pri BuzzFeedu in v CK spodnjice oblekli ”naturščke” ter ob tem spomnili, da moški prihajajo v vseh oblikah in velikosti ter da naj se ti sprejmejo takšne, kakršni so.

Parodija na oglas za moško spodnje perilo Calvin KleinOdpri galerijo
Foto via: Grant Lamos IV, theartofdress.org, buzzfeed.com Jesen 2015: bizarne modne smernice napovedujejo motive genitalij in viden moški ud Dirt Pattern Material je vzorec moške srajce, ki je ''imun'' na madeže. Dirt Pattern Material – moška srajca, ki zamaskira madeže Kako se je moška obleka spreminjala v zadnjih 100 letih? Preverite, kako se je moška obleka spreminjala skozi čas PicMonkey Collage2 Trend: Instagram so preplavili moški v elegantnih oblekah #suitfie · ·