Bela hiša - White House
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · destinacija

Veste, kaj se zgodi, ko v Google vpišete Bela hiša? Zadnje dni je Bela hiša (White House) na spletu precej pogost iskalni niz, seznam zadetkov pa je precej nenavaden. Vpiši v iskalnik ‘Bela hiša’ in rezultat te bo presenetil!

Kaj se zgodi, ko v Google vpišete Bela hiša? Slovenci imam ne le bodočo ameriško prvo damo, imamo tudi svojo Belo hišo. Google nam namreč med prvimi zadetki izvrže White House – Bela hiša. Ta pa ni replika uradne rezidence predsednika ZDA, ki je bila zgrajena v pozno gregorijanskem slogu in stoji na naslovu 1600 Pennsylvania Avenue v Washingtonu, zato pa ponosno nosi njeno ime.

PREBERITE ŠE: Po poteh Melanie Trump: 5 slovenskih krajev posebnega pomena za Melanio

Gre za apartmaje in sobe, ki se nahajajo v Šiški v Ljubljani in so priljubljeni med urbanimi popotniki, ki iščejo kakovostno nastanitev oz. prenočitev v sobah ali apartmajih različnih velikosti po žepu prijaznih cenah.

Slovenska različica Bele hiše nima 132 sob, 35 kopalnic in hišnega kina, ima pa štiri dvoposteljne sobe in osem apartmajev, ki so opremljeni v skladu z visokimi ekološkimi standardi. Tako kot v ameriški so tudi v šišenski Beli hiši dobrodošli hišni ljubljenčki.

Galerija – slovenska Bela hiša:

Apartmaji in sobe White House – Bela hišaOdpri galerijo

Nenavana dejstva o nosečnosti Nenavadna dejstva o nosečnosti, ki jih zagotove še niste poznali Bokser Takšne so bile priljubljene pasme psov pred 100 leti darila za ljubitelje kave Božično-novoletna darila 2016: darila za ljubitelje kave Iskreni proti zlaganim ljudem Zlagani vs. pristni ljudje – 8 načinov, kako jih identificiramo · · · ·