Mature Cupid
V zraku · buzz buzz

Ženske se običajno, ko gre za telesno in obrazno poraščenih moških, razdelijo v dva tabora. Na eno strani so tiste, ki se takšnim moškim komajda uprejo, na drugem koncu pa so tiste, ki se jim to gravža. Brada, brki, ”ljubavni tepih”, poraščen hrbet, čist videz, pleša, itd., močno delijo ženska mnenja, ki pa se z leti spreminjajo. Kljub temu poraščenost hrbta nikoli zares ne naleti na visoko odobravanje, medtem ko imajo poraščene prsi precej več privrženk. Preverite, kaj si še o drugih vrstah telesne in obrazne poraščenosti moških mislijo ženske.

Kaj si o telesni in obrazni poraščenosti moških mislijo ženske? Mnenja so deljena, a študija na 100 ženskah je pokazala kam se bolj nagibajo. Je to h kosmatemu oprsju, košati bradi, pobriti glavi in obrazu, jim je vseeno kako poraščeni so po glavi in telesu? Po najnovejši raziskavi se tehtnica nagiba na stran moških, ki nimajo brade, brkov in pleše.

PREBERITE ŠE: Najboljše brade Hollywooda

Ne glede na subjektivnost mnenja pa je dejstvo, da ugled poraščenega moškega v družbi upada in je daleč od tega, kar je bil nekoč. Koliko ženske sledijo temu ”trendu” je vprašanje na katerega določnega odgovora ne vedo niti znanstveniki, raziskave na velikem vzorcu pa so najboljši približek pravilnemu. In izsledke še vroče najdete v nadaljevanju.

Adriano Alarcon: človek-pol brada, pol nekaj drugega Fifty Fifty Selfie Barber Shop: ko polovice brade in brkov nadomestijo ščurki in kokice Povečajte svojo produktivnost na delovnem mestu s temi triki. Recept, kako povečati produktivnost na delovnem mestu Zmagovalci natečaja National Geographic Traverel Photo Contest 2015 To so zmagovalne fotografije natečaja National Geograpfic Traveler Photo Contest 2015 shutterstock_305012861 Kako lahko z obnašanjem prepričaš ljudi, da si bogat?! ·