sisters2
V zraku · buzz buzz

Kaj smo slovenski potrošniki kupovali v letu 2016? Med Slovenci so bili najbolj zaželeni GSM-telefoni, televizorji in prenosni računalniki. A kateri pametni telefon je bil najbolj vroč izdelek?

Na vodilnem portalu za primerjalno nakupovanje ceneje.si, na katerem beležijo več kot 1,2 milijona obiskov mesečno in je s tem najbolj relevanten vir informacij za slovenske potrošnike tako za nakupe na spletu kot v fizičnih trgovinah, so pripravili pregled najbolj vročih izdelkov in blagovnih skupin v 2016, ki kaže, kaj so Slovenci najpogosteje kupovali v minulem letu.

PREBERITE ŠE: Troljo chatbot – slovenski digitalni asistent, ki napoveduje prihode mestnih avtobusov

Po priljubljenosti so izstopali GSM-telefoni, LED-televizorji in prenosniki, po katerih potrošniki enakomerno povprašujejo skozi celo leto, glavnih deset skupin izdelkov pa je skupaj zajelo več kot četrtino vseh povpraševanj na ceneje.si. Zanimivo je, da so se na seznam zaradi obdobij povečanega zanimanja potrošnikov uvrstile pnevmatike in kosilnice, medtem ko ostale blagovne skupine niso izrazito sezonske.

Galerija – kaj smo Slovenci najpogosteje kupovali v letu 2016?

10. adidas Superstar IIOdpri galerijo

Samsung Indija Ta oglas za Samsung je že milijone ganil do solz – tudi tebe bo! Osupljiva dejstva o času, ki niso splošno znana Dunking Devils in Arsenal FC združili moči Dunking Devils zabijali z nogometaši Arsenala! Trk zvezd 2022 Trk zvezd 2022 – obeta se spektakel na nočnem nebu · · · · · · · · ·